Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za reportažo

Za reportažo

rabimo imena vseh pripravljenih in prinešenih slaščic, jedi…
Bodite dobre in javite čimprej.

Tajči, tebe pa prosim, da napišeš recept za poprtnjak.

Pozdravljena!
Medenjaki in velikonočno kvašeno pecivo- recept za testo je že ve bazi receptov pod rogljiči, stručke. LP

No, pa začnimo.

Prinesla pecivo z imenom Kosmatinčki (biskvitne kocke, namočene v čokoladno glazuro in posute s kokosom). Recept bom vpisala v bazo.

Lep pozdrav,
Ines

Avena- višnjevi muffini iz riževe moke
Marta- orehova rolada s kislo smetano

Babi:pinca,ki je bila narejena v domaci krusni peci v Cezarjih.
Recept bo vpisan.
Ni pecivo,pa je dobro: slani poprazeni mandeljni,lesniki in indijski orescki.

Živjo,

-ledena torta
-orehova rolada s kislo smetano

Pozdravček

lpD

Mi lahko pomagate še malce z imeni…ne spomnim se pod katerim nikom je tista punca ( s seboj ima vedno zelo pridnega fanta, ki pomiva in pomaga pripravljati)…
pripravila sta popečene kruhke z melancani in paradižnikom….hvala

Mishika s fantom.

:))))))) To bo pa zdaj moji boljši polovici špeh zrastel :))))

Se opravičujem, ker ni bilo in ni časa – recept za Bounty je že v bazi receptov, recept za belo pito pa bom v prihodnje še vpisala.

Lp, mishika

Hej,Mishika! Saj mu lahko. Imenitno se znajde in ti ga kar zavidamo,jaz ze!
Kaj ni tudi on Panettone naredil?

Lep pozdrav obema in hvala za dobro opravljeno kurirsko nalogo:))) Babi

Recept za Spleteno štruco (poprtnjak) sem že vpisala v bazo receptov. Vendar je še nepotrjen. Bom pogledala, če sem naredila kaj narobe.

LP Mateja

Pozdravček!

Skutine ledene kocke.
recept je že v bazi!

LP,Nani

Joj,Nani! Tako so dobre,da je domaca moska komisija zahtevala,da jih konec tedna s sestro narediva . Sem ze vceraj sprasevala. Lp

Piškoti iz ovsenih kosmičev, Piškoti iz polnozrnate moke
Bom vpisala v bazo ob prvi priliki.

Biskvit: ˝Jajčka na oko˝

Tudi jaz sem se “šlepala” na Nanine skutne kocke.:))) Eden od razlogov je tudi ta, da se jih doma, prijatelji in obiski ne moremo najesti.

Pozdravljene. Mica: skutni “knofki” in bučna juha,
Jelka: zavitek s češnjami in skuto.
Katrca, prosim, če mi poveš, kako naj vpišem recepte. LOahko tudi kar tukaj. Prosim sporoči. Lep dan želita Mica in Jelka

Debeljak M.

Janeževi upognjenci, naredila jih je – zaradi moje časovne stiske – moja babica, jo povprašam za recept in ga dam v bazo!

Lp. Vesna

Pozdravček!!

Babi recept sem že napisala pod skutine ledene kocke. Če ga slučajno ne boš našla ti ga še enkrat napišem. Zdajle pa šibam po opravkih dokler je še tašča pri volji za pazit našo Tinkaro.

LP, Nani

kruh s sončničnimi semeni
kruh s popečeno slanino
kostanjeva torta

napišem še danes

Pozdravček Mateja

Nani,hej! Recept sem takoj poiskala;le Mijin moz mi je potrdil,da so to res ledene kocke ,ker nisem bila sigurna. Spomnila sem se posta,v katerem si to dobroto opisala. Lepo se imej Babi

Nani – skutne ledene kocke sem naredila za moža za službo, ko je častil za naš novi avto – samo podatek – kakšnih osem kosov jih je pojedla gospa, ki sploh ne bi smela jest jajc (je namreč alergik nanje). Pri meni v službi pa je ena rekla – da bo vzela naenkrat s pladnja kar več, da slučajno prej ne bo zmanjkalo (po tem, ko jih je nekaj že pojedla).
Pozdravček Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close