Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Za prvomajske v toplice

Za prvomajske v toplice

Za prvomajske počitnice se ponavadi odpravimo v Čateške toplice, letos pa bi se želeli odpraviti v katere druge toplice v Sloveniji. Kaj predlagate, kje je fajn, prenočitev, hrana, bazeni? Nismo omejeni glede lokacije. Poleg naju z možem in otrok, bo z nami odšla tudi babica, ki je popolnoma vitalna. Za vse nasvete hvala

Zaradi otrok bi ti predlagala Banovce, imajo fajn animacije za nih (vsaj imeli so), tudi na splošno so ok. Terme Olimia bi ble super, samo so kar drage, če si v hotelih ali aparthotelu – vas Lipa je ok ali pa v Aqualuni, ki je malo oddaljena in imajo ogromnoo toboganov. samo potem za vaju ni nič sprostitve. 🙂 Nisem tut sigurna, kdaj jih odprejo, ce bi sli poleti bi ti definitivno Olimije priporocala. Malo poglej. Drugače pa tudi terme 3000, bungalovi ali kaj podobnega – veliko turistično naselje, veliko ljudi, ampak nam je všeč. Tudi za otroke imajo veliko toboganov.
Če te kaj zanima me lahko vprašaš smo že veliko bili 🙂

prvi maj je za nas prvi morski termin, gremo na morje, mi sicer drugam, toplice so letos že bile … priporočam torej obmorske kraje 🙂

Tudi v tem se strinjam za morje 🙂
Imas pa tudi toplice na morju – neki Portoroz hoteli ali apartmaji, Strunjan, Salinera. 🙂 Res pa da ni tok toboganov.
Če bi sla pa tako na morje pa je na kuponkotu in teh straneh tudi veliko ponudb za hotele na hrvaski obali, ali pa mobilne hiske za prvi maj..
definitivno se splača iti nekam, tudi mi gremo! Uzivajte 🙂

Terme Vivat, ugodna cena hotela, dobra hrana, velike sobe, doti sprehajalnih poti, prijetna okolica…Bili že mnogokrat in še ne naveličali.

In če imaš spar kartico, je tudi zelo ugodno.
Razen če želite bazene s tobogani in raznimi brbotavčki, ker tu so bolj taki za plavat – kar je meni super.

Kaj pa čateške? A se za prvi maj lahko že kopa zunaj? A kdo ve?

A mogoče kdo ve, če je možno v Kvarnerju ali vzhodni obali Istre (Moščenička draga,…) vstop v hotelski bazen z nakupom vstopnice? Torej, da nisi gost hotela, ampak zunanji gost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close