ZA PRIMOŽA alias AGAINST ALL ODDS
Pozdravljen!
Te bom tikala, čeprav ni moja navada, da bi tikala ljudi, ki jih ne poznam. Torej, če začnem pri koncu, tudi sama bom danes poravnala članarino, če mi bo to uspelo preko računalnika, sicer se bom morala poslužiti kakšnih, manj udobnih načinov plačevanja.
Pa še par besed, kar se tiče Med.Over.Net, posebej moderiranih forumov. Strokovnjaki, ki se jih tu in tam “poslužujem”, so neizčrpen vir informacij. Tukaj mislim predvsem na mag. Pušenjaka, dr. med. in doc. dr. Kersnika, dr. med., pa tudi na Prim. Brezigarjevo, dr. med. Vsi po vrsti so enostavno zlati in njihove forume preberem v celoti (mož pravi, da je to že patološko!).
Če dovolj dolgo delaš z ljudmi, potem veš, da vseh ne moreš nikoli zadovoljiti, pa tudi, če se postaviš na glavo. Eni bodo večno nezadovoljni in nezadovoljeni, vendar zaradi njih ne nehaš, pač pa vztrajaš zaradi tiste večine, ki tvoje delo in trud in znanje in čas, ceni in ima torej, v primerjavi z nezadovoljenimi, vse žice v glavi dobro povezane. Govorim iz lastnih izkušenj, ker pač vem, da ti pohvala nekoga, ki se je znašel v stiski, ti pa si mu pomagal, ne bo “raztrgala” žepa, ti bo pa nedvomno naredila kakšen dan bistveno lepši.
Morda je moja napaka zraven tega, da zaradi napada smeha, ki se me ob kakšnem vprašanju loti, napišem odgovor tam, kjer ni mišljeno, da bi klepetali amaterji, tudi ta, da sem vse zgoraj navedene strokovnjake, vsaj enkrat resnično izčrpno pohvalila, da pa se nikoli nisem spomnila na vas, mislim, nate, kot generatorja izvrstne ideje. Napako popravljam!
Če bo teh 6.000 SIT kakorkoli doprineslo k lepši prihodnosti MON-a, tukaj mislim na to, da ne boš odnehal in da nam strokovnjaki ne bodo zbežali (posebej se bojim za dr. Pušenjaka, ki je dobesedno bombardiran z vprašanji), potem sem ta denar dejansko dobro naložila. Bila bi škoda, če bi takšna zakladnica znanja in informacij izginila z medmrežja.
Lep pozdrav iz Maribora,
Maja KLAMPFER
Joj Maja,
zadnjič na radiju me je Jure vprašal, kako to, da sploh še vstrajamo ni koliko časa bomo še vstrajali.
JAz sem se konec lanskega leta počasi odločil, da bom prenehal s tem delom. Vzame mi preveč časa, da o denarju ne govorim. Zase ga imam, da preživim, res je, da se mi tudi vedno povrne, ampak nisem imel več volje in energije, da bi to še počel naprej. Posebej zato, ker je 5 let že zelo dolga doba, prepričevati nekoga, tukaj mislim predvsem na inštitucije, da je to družbeno koristno delo, pa je tako kot bi govoril steni.
No in sem si rekel, da bo treba prenehati z tem delom in tempom. Ko sva se s Tomažem dokončno dogovorila, pa ne vem kdo, ampak nekdo zagotovo, naredi tako, da se spet vse zasuka, ko že misliš, da nimaš nobene energije več, pa se s kolegom pogovarjam, da če bi želeli to kam spraviti, rabimo novo pomoč. In določeno je bilo, da se med nami znajde Andreja Verovšek. Denarja ni, ampak dajmo, bomo že nekje nekaj zrihtali. Nato sem rekel, ajde da vidim, če je kdo pripravljen pomagati kar tako in ne da bi karkoli naredil, se pojavi na vratih oseba, ki pravi, da bi lahko pa za MON delala zastonj, kar tako iz veselja, ker bi bila rada koristna???
In potem pride tako sporočilo, ….
v glavnem, ko misliš, da si že res čisto na tleh, pa pridejo ljudje, maili, ideje, za keetre si ne moreš kaj, da ne bi dobil spet dovolj energije in delal naprej. Očitno nam je to delo in poslanstvo namenjeno.
Upam le, da bomo vedno delali s srcem. IN ker je to res nesebično delo, ker je to res to kar pravimo, nekaj v kar vsi skupaj vlagamo, tako vi kot mi, preprosto samega sebe, vse na prostovoljni bazi. Zato pa je tako dobro.
Seveda pa tak obseg prinese stroške, to je jasno. Ampak kljub temu se vedno kje kaj malega odpre, da se lahko pokrivamo.
Morda pa v prihodnosti bo kaj bolje tudi na tem področju.
In tako sem na radiju Juretu rekel: Jure dokler bova imela energijo ljudi, potem bova še vedno delala. Če pridejo tako ljudje in se ti ponudijo brezplačno, potem je očitno še vredno, da tole tako počneva.
Vesel pa sem tudi tvojega sporočila, saj vidim, da ljudje le verjamejo v nas. Pa pojdimo prihodnosti naproti.
Hvala
primož
can i buy prednisone over the counter in usa prednisone 5 mg tablet price online order prednisone
https://prednisonet.online prednisone no rx
prednisone 50 mg buy prednisone over the counter australia buy prednisone tablets uk
Forum je zaprt za komentiranje.