za poznavalce
hmmmm….zjutraj se zbudiš, greš na wc se poščiješ (vode se ne potegne), špukneš v umivalnik in zaloputneš z vrati. Stojiš pred vrati se čohaš po riti (ker jajc nimaš), ko ti naenkrat pade dobra ideja na nogo (po 15 minutnem pičkarjenju in pošiljanju ideje v vse notranje in zunanje organe določene osebe) prišepaš da računalnika, kjer se spotakneš na mački. Ko mačko naučiš kje lahko in kje ne sme ležat, jo prijazno zabrišeš po stopnicah in ji zaželiš srečanje s sosedovim psom in njegovimi zobi. Ko nastiskaš vse gumbe, ki so potrebni, da se personal computer zalaufa ugotoviš, da je nekdo jedo kruh in marmelado za računalnikom, po temeljitem poizkušanju ugotoviš, da je marmelada jagodna. Po 10 minutnem kletju in brisanju tipkovnice, končno lahko klikneš ikonico za IE (internet explorer), po par sekundnem kravžlanju sivih celic (v kolikor še niso odmrle) se spomniš za kaj si sploh prišla do računalnika.V IE (internet explorer) vpišeš http://www.google.com in ko se stran odpre vpišeš v polje kjer utripa kurzor free wav sample….VOILA….MIRACLE…in celi dan se boš počutila superiorno, daleč nad ostalimi, zavedala se boš da je v tebi vzklil GENIJ, ker si rešla težavo, za katero vsi mislijo da je nerešljiva.
Saj vem, da vsak na svoj način izraža svoje mnenje, ampak sem že probala točno tako, kot si mi razložil/a. Točno tako podrobno. Ampak dobila sem loope, rabim pa sample. Ampak hvala za razširitev obzorja na takšen način kot ga razširjaš ti. Mogoče lahko kdaj še o čem drugem “podebatirava” pa ti bom še jaz kaj tako prijazno razložila.
nickO: sorry, nisem prej prebrala foruma. S kje si pa kolk stare sample maš?