Za poročene ljubice…bodimo odkriti
kar se mene tiče je to popolnoma stvar osebe, ki to počne in bo prej ali slej plačala za svoje grehe
če pa bi meni ena rekla, da je v prejšnji zvezi varala ji enostavno ne bi mogel zaupati in bi bil rajši sam
Jaz pa bolj menim, da ljudje, ki varajo in nočejo izgubiti svojega moža/žene…se ponavadi doma še toliko bolj trudijo … tako pri gospodinjstvu, okoli otrok, pozornost možu/ženi, izboljšanje seksualnega življenja ipd.
Marsikatera je posumila, da jo mož vara zato, ker je postal zelo skrben.
Marsikateri mož je posumil, da ga žena vara, ker si je spet začela briti noge in tamalo ter hodit k frizerju in na fitnes (no mož sicer bolj redko to poveže z varanjem, ker si itq misli, da je vse skup zaradi njega…pač moška narcisoidnost).
Drugače sem se pa ob tej temi spomnila na tale komad:
http://www.youtube.com/watch?v=1dbGyrd_F-0
Marque – One to make her happy
lyrics :
well, from nine years or ten
she was engaged to Dan
she never thought of another man
But then she felt something new
she didn’t know what to do
she wasn’t sure if this love was true
chorus:
she was never happy
she was never sad
she never felt that lucky
with the boy she had
one day she just realized a new plan
to share life with three men
and she found
one to make her happy
one to make her sad
one to give her good love
that she never had
Daisy and her boyfriends
living in a house
sharing just a good life
…
that was four years ago
now Daisy blew the whole show
and all the boys had to face the end
But when she opens the door
you see some kids on the floor
i don’t believe they’re from heaven sent
haha, kaj mislis, koliko moskih je pa ze probalo kaksnega okusa je sperma? In koliko zensk ve, kaksnega okusa so same? :)) haha[/quote]
Ob takšnih izjavah se pa jaz vprašam, kaj za božjo voljo počnete v postelji, da ne pridete v stik s telesnimi tekočinami.[/quote]
moj, če ga hočeš zalizat s polnimi usti po fafanju, uprizori celoten rodeo – tako se upira… in ni važno če zraven pristanem v steni ali pa na tleh :D:D:D je pa zabavno…
Ob takšnih izjavah se pa jaz vprašam, kaj za božjo voljo počnete v postelji, da ne pridete v stik s telesnimi tekočinami.[/quote]
moj, če ga hočeš zalizat s polnimi usti po fafanju, uprizori celoten rodeo – tako se upira… in ni važno če zraven pristanem v steni ali pa na tleh :D:D:D je pa zabavno…[/quote]
Ja no, vsak po svoje.
Ena moja kolegica ima ljubimca že pet let in pol in kljub dvema majhima otrokoma. In nima tašče ali mame za zraven. Punca se organizira. Ljubimca ima izključno za seks, ker pravi, da je veliko boljši kot z možem in niti slučajno ne misli prenehat. Mene ne moti, ji privoščim, ker njen mož je res bolj kilav.
Jaz sem avtor te teme in res, nekdo jo je prekopiral še sem. V naslovu piše: na plan z besedami, vendar moje vprašanje ni bilo mišljeno, da bi nanj bilo potrebno odgovoriti. Gre se zato, da partnerji začnejo razmišljati o tem, kaj počnejo in kako počnejo.
Budisti pravijo, da če te preveč preveva eroticizem si pomagaj tako, da si predstavljaš zgradbo tega objekta, ki te erotično tako prevzame. Tako razbiješ delovanje uma. Um nismo mi, um je samo naše orodje.
Na vprašanje, če je to moj fetiš, pa moram priznati da je to STRAH. BIL. To mi ni fetiš, ravno nasprotno, bilo me je strah, da se je to meni zgodilo. Že davno tega.
Vzrok za to pisanje je pa sprovocirati nekatere komentatorke na forumu nezvestoba, ki brez kančka vesti in sramu varajo svoje partnerje in povrhu vsega še to veselo pišejo, obrazlagajo in svetujejo drugim, kako in kaj.
dajte povedat ženske, ki tukaj zelo moralizirate in ste vedno oh in sploh super žene in mame:
vam je po 10 letih zakona še vedno sex tisto, ko samo pomislite na svojega moža ali partnerja, pa se vam” ta mala” ovlaži?? vas mož /partner še vedno hudo rajca???
tiste, ki ste pritrdile: vam zavidam in sem presrečna za vas! 🙂
vendar pa verjamem, da (nas) je kar precej takih, ki (nam )je sex s partnerjem le še pač neka rutina, ko si včasih v svojih mislih med takim sexom predstavljamo, da nas obdeluje čisto nek drugi moški-v katerega smo na skrivaj zagledane, ali celo flirtamo z njim, si neizmerno želimo bit z njim, pa vemo, da to ni moralno, ni prav,…in tako s tem živimo iz dneva v dan… 🙁
kaj pa bi bilo, če bi se predale takim užitkom-če bi nam popustile zavore, vsaj za eno noč???
In: kako ste tako prepričane, da vas vaši moški ne varajo???ker, če znaš varat-lahko to zelo dobro skriješ …
😉
@Paco Moralles
Jaz sem avtor te teme in res, nekdo jo je prekopiral še sem. V naslovu piše: na plan z besedami, vendar moje vprašanje ni bilo mišljeno, da bi nanj bilo potrebno odgovoriti. Gre se zato, da partnerji začnejo razmišljati o tem, kaj počnejo in kako počnejo.
Budisti pravijo, da če te preveč preveva eroticizem si pomagaj tako, da si predstavljaš zgradbo tega objekta, ki te erotično tako prevzame. Tako razbiješ delovanje uma. Um nismo mi, um je samo naše orodje.
Na vprašanje, če je to moj fetiš, pa moram priznati da je to STRAH. BIL. To mi ni fetiš, ravno nasprotno, bilo me je strah, da se je to meni zgodilo. Že davno tega.
Vzrok za to pisanje je pa sprovocirati nekatere komentatorke na forumu nezvestoba, ki brez kančka vesti in sramu varajo svoje partnerje in povrhu vsega še to veselo pišejo, obrazlagajo in svetujejo drugim, kako in kaj.
Na forumu nezvestoba sem odgovarjal na vprašanja, tukaj ne, ker kot že rečeno, sploh nisem vedel, da je nekdo mojo temo prekopiral sem.
Če koga zanima, je to tukaj:
Kaj hočeš povedati s tem in vsem v nadaljevanju? Da je v takšnem primeru varanje, flirtanje, mežikanje drugim opravičljivo?
Mislim, da je tudi ogromno žensk, ki jih moški varajo, zanemarjajo, grdo delajo z njimi, pa jim niti na kraj pameti ne pade, da bi varale. Torej mlačen odnos ni univerzalno opravičilo, povod, izgovor ali karkoli že, kar znate nekateri potegnit iz pete.
In kaj te pravzaprav ovira, da ne narediš česa proti sivi, dolgočasni rutini?
Siddhartha Gavtama – Buda me ne zanima. Povedal je veliko modrih misli, a vsa ta vzhodnjaška in še kakšna druga navlaka se mi že rahlo upira.
Toliko pametnih besed so povedali ljudje z imeni “Micka, Janez, Šmonca, Polde”, pa nekateri še kar brodite po tujini, kot nekoč po Trstu in Celovcu.
O tem kaj si mislim o varanju, pa sem tako že napisal.
Lp Paco
Forum je zaprt za komentiranje.