Najdi forum

Za Pepsona

Ves kaj me zanima-omenil si tale naslov;www.restplatzboerse.at
Ali se da preko njega kupit karte ali kako to gre in ce ja, kje jih dobis?

Pozdravljena, morska deklica!

Ja, tudi sam sem že večkrat karte pri njih kupil. Ni bilo nobenega problema. Ampak rezervacije nikoli nisem naredil preko interneta, rezerviral sem preko telefona, potem pa sem jih osebno dvignil v kakšni izmed njihovih poslovalnic.

Restplatzbörse ima v Avstriji 22 poslovalnic, je hčerinsko podjetje švicarskega giganta – organizatorja potovanj KUONI in je absolutna številka ena, kar zadeva last-minute ponudbo v Avstriji.

Telefonska centrala za rezevacije: 0043 1 580 850
(ponedeljek-petek 08:00-20:00, sobota-nedelja 09:00-16:00)

Plačaš lahko na dva načina:
1) takoj ob rezervaciji, preko telefona (ali interneta), s kreditno kartico;
2) osebno v poslovalnici (plačati moraš v roku 24 ur po opravljeni rezervaciji).

Ne vem, če že pošiljajo karte v Slovenijo, ampak vsekakor obstaja tudi možnost, da karte dvigneš na dan odhoda kar na letališču.

Najbližje njihove poslovalnice so v Gradcu (v Celovcu in Beljaku žal še nimajo poslovalnic):

JAKOMINIPLATZ 8010 Graz, Jakominiplatz 5–6
Telefon: 0043 316 822 933 0
(ponedeljek-petek 09:00-18:00, sobota 09:00-12:00)

FLUGHAFEN GRAZ 8073 Feldkirchen, Flughafen Graz
Telefon: 0043 316 29 19 93 0
(ponedeljek-petek 09:00-18:00, sobota 09:00-12:00)

CITY PARK 8020 Graz Graz, Lazarettgürtel 55
Telefon: 0043 316 724 900
(ponedeljek-petek 09:00-19:30, sobota 09:00-17:00)

Upam, da sem ti odgovoril na tvoje vprašanje.
Lep pozdrav
Pepson

Obsirni odgovor-hvala ti. Malo sem gledala po svetu karte in pristala pri Venezueli. Sicer ne znam nic nemsko, ampak presenetila me je karta za 399€ do Caracasa. To je manj kot 100 jurckov. Pomoje, da nisem falila. In se v Munchen ni treba, lahko letis iz Dunaja-malo blizje vseeno.
Ce kliknem na tvoje ime, pise, da dajes informacije o Fidiju, Maleziji,….Si povsod tu ze bil? Kaj predlagas oz. kje ti je bilo najbolj dobro?

Ja, drži! Caracas za 399 EUR + TAX. Ampak to je njihova ponudba pod kategorijo BEST MINUTE. Kaj to pomeni?

Vsake toliko časa določijo en datum, ki ga poimenujejo “best minute” in takrat so cene za nekaj destinacij od izbrane letalske družbe prav smešne. Pogoj pa je, da rezervacijo narediš točno na tisti dan. Naslednji takšen “best minute” je 20. avgust. Torej, če 20. avgusta rezerviraš in plačaš karto za Caracas, te bo zadeva res stala samo 399 EUR. Ostale ponudbe za 20. avgust: Bombay in Delhi 349 EUR; Osaka in Tokyo 499 EUR; Toronto 269 EUR; Miami 299 EUR; Washington 259 EUR in New York 239 EUR). Vsem cenam moraš prišteti še takse! Prvi možen odhod je 01. septembra, zadnji pa 30. novembra. Karte veljajo 1 mesec.

09. septembra pa imajo naslednji “best minute”. Takrat ponujajo 42 evropskih mest po enosti ceni – 99 EUR. Poglejte na http://www.restplatzboerse.at

In če se kdo slučajno odloči za takšno varianto, mora poklicati zelo zgodaj, najbolje že ob 08:00, takrat bo še največ možnosti za željeni termin!

Kar pa zadeva tvoje vprašanje o destinacijah Fidži, Malezija in podobno, pa boš morala malo bolj natančno vprašati. Ne morem izbrati države, kjer mi je bilo najbolj všeč, ker je povsod nekaj posebnega in povsod najlepše na svoj način. Pošlji mi kak mail (pepson@email.si) in čim bolj natančno napiši kaj te zanima, pa bom poskusil odgovoriti. Lahko pa odpreš novo temo na tem forumu pa bodo tudi ostali pripisali kakšno mnenje o državah, ki te zanimajo.

Bla bla, da ne zgubljam besed za neumnosti….res prava stran!!!! Edino letališče v “Slowenien” za katerega prodajajo lete je pa Opatija! Bravo restplacberza!

Se strinjam, res nedopustna napaka. Jaz tega sploh nisem opazil, ker vedno gledam samo kategorijo letalske karte, tam pa Slovenije itak ni na spisku, kar spet ni prav. Ja, to so pač Avstrijci!

A vseeno, po tej napaki ne moreš ocenjevati celotne firme, njene ponudbe in storitev. Drugače so zelo OK!

Lp,
Pepson

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close