Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za Orko

za Orko

Draga Orka…

Dol pišeš o prijateljici, ki te izkorišča, potem o fantu, ki ima precej hudo anomalijo s tuširanjem…. Ostalih tvojih postov nisem prebrala, verjamem pa, da ima tudi nik Orka svoj pomen in kaže na neko čustveno stanje….
Se ti ne zdi, da bi si poiskala pomoč? Človek, ki stalno daje in tolerira napake drugih, da bi ga imeli ljudje radi, ne zna imet rad sebe. Oglasi se kaj in povej, kaj se s teboj dogaja. LP

O kakšnem fantu, ki ima “precej hudo anomalijo s tuširanjem” sem jaz pisala?
Res imam določene težave, kdo jih pa nima, pomoč sem že poiskala, a žal tudi strokovnjaki nimajo čudežne palice, ki bi na hitro odpravila težave. Delam pa na tem.

____________________ Fantasy does not deliver.

Orka,

pametno se pa tok delaš na tem fourumu, da glava peče… V vsako temo se vtakneš, tud v mojo si se… majku ti, brigi se zase, pa boš mela cel življenje dost dela!

kva te briga:

em… če ti ne bi hotel(a), da se folk vmešava v tvoje probleme, potem jih ne bi pisal(a) po forumu……. ker (vsaj) kolikor je meni znano, je forum namenjen ravno temu……..

LP

Remedy

kva te briga, če imam kakšno težavo, še ne pomeni, da sem butasta. Tudi nesramna nisem, tako kot ti. In tudi ne vtaknem se v VSAKO temo. Sicer pa, tako kot pravi Remedy, ali ne pričakuješ komentarjev, če tule gor pišeš?
Aja, pa še to – če bi spreminjala nick tako kot ti, bi pa izgledalo, kot, da se vtaknem vsakih 5 let, kajne?

Pošlji oblikovano (12-12-04 16:27)

Mislim ,da so forumi bili in vedno bodo namenjeni vsem,vsak lahko poda svoje mnene pa ni važno a je to pametno al pa še tok glupo,da ni za nikamor,forom je namenjem vsem in zato, če kdo še kaj tako neumnega reče al napiše ja pač temu tako ,ker je izrazil svoje mnenje….to je moje mnenje in se opravičujem, ker je bil post namenjen orki in sem se vmešala s svojim mnenjem….lp

Če je človek pameten,to mnogo bolje spoznaš iz njegovih vprašanj ,kot iz odgovorov…

Ja, me je **ZVEZDICA** spomnila:

Tudi jst se opravičujem, če sem se vmešaval v post, ki ni bil namenjen meni…….. bom v bodoče najprej vprašal, če smem na kakem postu kaj dodat……… 🙂

LP

Remedy

Ha ha, jaz bom od zdaj vprašala tudi, če bom sama podala temo 🙂 Zame so dobrodošli vsi in tudi taki zagrenjenci, kot je kva te briga, ki poleg tega še menjuje nick, me ne bodo sprovocirali.

Orka,

ne bit pametna!

Kaj morem, če me je pa bog tako naredil. Al pa ata pa mama.

Sori orka, sem te zamenjala s putrčkom. Kako, mi ni čsito jasno. LP

hehe….. zdej je pa debata zaključena, punce so se pa šele orenk začele kregat :))))

Ti šment!!! Pa ravno je ratalo zanimivo! :)))

Ajdi, LP

Remedy

popcorn, ni problema. Se zgodi.

Remedy, bi ti bilo všeč, če bi se še v ringu, jele?

JAAAAAAAAAAAAA!!!!! Pa blato!!! :))))))

LP

Remedy

Saj sem si mislila 😉

….no ja, to si si lahko mislila, ampak sigurno pa ne veš, kaj bi jst ob gledanju delal :))))))))

LP

Remedy

Čips bi jedel, predvidevam.

Na to lahko samo rečem,učimo se iz napak.. lep večer****

…sem videl na sosednji temi, kaj vse je že folk našel v čipsu, pa se mi je malo obrnil želodec….. tko da: kokice…. :)) ampak moram priznat, da si bila blizu!! :))))

LP

Remedy

Veš,men se tud zdi,da nekateri menjajo imena,sam da lahko svoje -predvsem negativno in žaljivo-mnenje izkašljajo.Ne se sekirat.Kako je kaj?

O, živjo, mamama. Bo kar šlo. Nekako že :-). Zaradi one se pa sploh ne sekiram, take me še podžgejo. Saj sem kar pričakovala, da se bo kdaj vsulo name. Na skoraj vsakega se kdo spravi.
Pa saj se vidi, kako malo nas je registriranih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close