za Orko
Draga Orka…
Dol pišeš o prijateljici, ki te izkorišča, potem o fantu, ki ima precej hudo anomalijo s tuširanjem…. Ostalih tvojih postov nisem prebrala, verjamem pa, da ima tudi nik Orka svoj pomen in kaže na neko čustveno stanje….
Se ti ne zdi, da bi si poiskala pomoč? Človek, ki stalno daje in tolerira napake drugih, da bi ga imeli ljudje radi, ne zna imet rad sebe. Oglasi se kaj in povej, kaj se s teboj dogaja. LP
kva te briga, če imam kakšno težavo, še ne pomeni, da sem butasta. Tudi nesramna nisem, tako kot ti. In tudi ne vtaknem se v VSAKO temo. Sicer pa, tako kot pravi Remedy, ali ne pričakuješ komentarjev, če tule gor pišeš?
Aja, pa še to – če bi spreminjala nick tako kot ti, bi pa izgledalo, kot, da se vtaknem vsakih 5 let, kajne?
Pošlji oblikovano (12-12-04 16:27)
Mislim ,da so forumi bili in vedno bodo namenjeni vsem,vsak lahko poda svoje mnene pa ni važno a je to pametno al pa še tok glupo,da ni za nikamor,forom je namenjem vsem in zato, če kdo še kaj tako neumnega reče al napiše ja pač temu tako ,ker je izrazil svoje mnenje….to je moje mnenje in se opravičujem, ker je bil post namenjen orki in sem se vmešala s svojim mnenjem….lp
Če je človek pameten,to mnogo bolje spoznaš iz njegovih vprašanj ,kot iz odgovorov…
Forum je zaprt za komentiranje.