Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Za ogled stolnice v LJ, boste ob dva evra

Za ogled stolnice v LJ, boste ob dva evra

Res manipulirajo z ljudmi in jim dobesedno kradejo!

Za domače ne bojo računali. Ne znaš brat?

A za Benetke ti pa ne bo hudo dat 40 evrov, da boš lahko peljala otroke gledat kako golobi po trgu serjejo ?

Po celem svetu zaračunavajo vse živo in to tudi po nekajkratnikih omenjene cene. Zakaj ne bi še pri nas?

Ali pa tista varianta, ko pride 7 kitajskih turistov na 7 kozarcev vode, 7 žličk, 7 krožničkov in !!! 1 !!! kremšnito za probat, pa vsi grejo še na wc sproti… Turizem naj bo tudi v dobrobit domačinov, zato je prav, da se ogled znamenitosti simbolično zaračuna. Ja, tudi ogled stolnice.

Bil sem v veliko religioznih objektov. Plačal za to (skoraj) nikdar.
Hindujci – vedno brezplačno.
Budisti – vedno brezplačno.
Muslimani – vedno brezplačno (včasih vstop “nevernikom” ni dovoljen).
Katoliki – doslej skoraj vedno brezplačno (izjema Sagrada Familia, kjer pa sem v sam sakralni del prišel brezplačno – obred, glavni del – gradbišče – pa “mastno” plačal, ponekod zaračunajo npr. kake grobnice ali zakladnice)
Sinagoga – sem plačal in se zaklel “nikoli več”
In kar se varnosti tiče – marsikje dosti temeljitejša (scanner-ji, pregled torbic …), pa tudi čistoča marsikje izjemna.
A RKC je pač lastnik in ima pravico tudi zaračunavati, če želi. Upam, da bo odvajala tudi DDV.

Koliko odstotkov od vstopnine dobi država?

Koliko odstotkov od vstopnine dobi država?
[/quote]

:)))

meni lahko plačajo, pa ne grem v nobeno cerkev!

:)))

meni lahko plačajo, pa ne grem v nobeno cerkev!
[/quote]

Koliko ti plačajo za bebave komentarje?

Koliko ti plačajo za bebave komentarje?

[/quote]

več kot tebi 🙂 be be

več kot tebi 🙂 be be
[/quote]

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11167356&p=12922336#p12922336
Zmenen!

Pa še sram jih ni nič.
Bi bilo treba javit Vatikanu, kako slovenska cerkev odvrača potencialne vernike.
Mogoče jih šefi okarajo.
Ker to je v nasprotju z željo po utrjevanju in širjenju krščanstva.

Bolj malo si jih ti obiskal, če pa že je pa res, za vaške cerkve ni vstopnine, po evropi je pa različno od cerkve do cerkve
https://www.dnevnik.si/228246

Kam gre ves ta keš, ki ga pokasirajo samski dedci?? In mi, davkoplačevalci jim vzdržujemo cerkve, jim keširamo komplet vse…. pa če si za al’ nisi.
Grebejo se za neko premoženje, ki so jim ga zapustile mamce ob zadnjem maziljenju. Od kje njim gozdovi, zemlja?
So pa dolžniki Zvon 1, 2…… boh ve, kaj še vse.

Kaj je to ena pokvarjena sekta! In vi jim zaupate frocovje, jim prisluhnete in talate zadnje evre.
Tako butatstih ljudi še v Afriki ni več!

Šel bo za čiščenje. Dozdaj so stare penzionerke s slabimi penzijami delale gratis.

a te lahko legitimirajo ali kako bodo vedeli, med katere spadas?

Saj glede tega se ne bo nič spemenilo, tiste penzionerke bodo še naprej čistile zastonj.
Denar bo vzel njihov šef, ki organizira čiščenje.

“Prečistil” se bo edino vozni park in nakit, to pomeni menjal z novim. Ker penzionerke bodo še vedno delale gratis.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close