Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za nono Karolino

Za nono Karolino

Samo,da te pozdravim in ti zazelim lep praznicni dan.Verjetno boste imeli kje piknik.
Rada bi ti povedala,kaj si je moz vceraj zazelel za vecerjo.Ker smo opoldne jedli brodet s polento,,je seveda nekaj polente ostalo.Na malo pancete sem zdusila por in popekla narezano polento.Potem sem cez vrgla razzvrkljan jajcek z zelisci za frtaljo.To ima zelo rad,ceprav ni Promorc.Jaz sem se pa spet spomnila na Gorisko in Vipavo.
Lepo pozdravljena babi

Pozdravljena Babi
Med kuhanjem kosila sem se vsedla za par minut k računalniku. S tvojim oglašanjem si me zelo razveselila in mi dala novo idejo za jed s polento, ki jo mimogrede obožujem (moj mož malo manj, on se izgovarja, da je je v mladosti pojedel dovolj). In kaj kuham na praznični 1. maj? Čisto navadno mineštro z repo in reberci. Po novem bi ji rekli jota v moji mladosti smo ji rekli kuhnja z repo. Popoldan pa bomo šli na tradicionalno 1. majsko srečanje v Opatje selo in pojedli v prijetni družbi kakšne mesne doborote.
Lepe praznike ti želi nona Karolina

Po TV vedno spremljam proslavo v Opatjem selu.Zdi se mi ena najbolj prisrcnih in pristnih.Tudi jaz sem skuhala nekaj lahkega,ker bomo popoldne zavili v Strunjan na tradicionalno srecanje.Racunam,da bomo pojedli s prijatelji kaksne ribe.
Lep dan ti zeli babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close