Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Za Nino77-DUTY FREE SHOP

Za Nino77-DUTY FREE SHOP

Nina77, ali morda veš (če si slučajno kaj bolj “brskala” pri parfumih), če imajo v tem Duty Free Shopu na Jelšanah parfum LIGHT BLUE od Dolce&Gabbana? Kakšna je nasplošno ponudba, dobra ali slaba oz. ali se da dobiti večino parfumov?
Ali so cene za parfume še vedno tako nizke (približno 30-45 eurov)?

Ravno včeraj sem šla čez jelšane, Light Blue 50 ml stane okoli 8 jurjev oz. malo manj. Jaz sem iskala Bossa pa ga nimajo.
Novi Armani (Night, je živo rdeč) npr. stane malo čez 7 jurjev (50 ml).

Manča, najlepša hvala za informacijo. Si me ful razveselila. Pri nas je namreč ta parfum kar drag, zdaj ga bom šla pa takoj iskat na Jelšane. Še nekaj bi te vprašala: si morda slučajno videla tudi novi parfum od Gabriele Sabatini Private Edition? Kakšna je cena 65 ml flaške, če morda veš? Hvala še enkrat!

Manča, še nekaj sem pozabila vprašat: kakšna je ponudba v tem Duty Free-ju? Ali se da dobiti veliko parfumov? Ali so cene v eurih?
Hvala za vse informacije!

Cene so v tolarjih (ampak lahko plačaš tudi v evrih, samo menjajo slabo za stranko).
Ponudba je kar dobra, vendar seveda ne taka kot v kaki oh in sploh dobri drogeriji. Morda se ti splača prej poklicati, če kaj specifičnega iščeš. Jaz sem iskala Hugo Boss parfume in deodorante in nimajo niti moških niti ženskih.

Imajo pa Dolce&Gabanno (tudi light blue), Calvina KLeina, Emporio Armani, Cerutti, Chanel, Lancome, Davidoff, etc etc.

Pa še to – na Jelšanah sta dva Dutyja – vsak na eni strani ceste – jaz sem bila v tistem večjem, ki je na tisti strani, ko prečkaš mejo proti hrvaški (manjši je pa na strani iz hrvaške prosti Sloveniji)

Sorry, sem bila odsotna. So ti pa ze zgoraj odgovorile . Splaca se ti pogledat v obeh trgovinah, na obeh straneh ceste. Je vcasih drugacna ponudba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close