Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZA NANO1

ZA NANO1

Oj! Kako pa kaj tvoja skušnjava???
Povej…jaz imam tudi novico zate!
Lp.

Sem ti že enkrat pisala, pa mi nisi odgovorila. Ja, tako je s tem. Vrtim se v krogu, on mi je rekel, da kako globoko se bova “zapletla” je odvisno od mene, saj ve za moje obveznosti, on pa nima ovire. Predvsem pa najino “razmerje” temelji na meilih in sms-ih, ki pa so taki, da zopet podoživljam svojo neizživeto mladost. Skratka, saj mi je kar lepo, saj če sem odkrita, na sam sex niti ne mislim toliko. Ampak, bilo bi pa najbrž zanimivo….!Pozdrav in oglasi se kaj, sem prav firbčna.

Jaz sem pa podlegla…skušnjavi…sploh nimam dovolj besed.
Pa ne bi rada po spletu razlagala…
Lp.

Te čisto razumem, kaj bi dala, da bi zdajle videla v tvoje srce, da bi se znala potem sama odločit kaj mi je storiti!Vest???????

Niti ne…sploh me ne muči vest…po eni strani je čudovito, po drugi grozno.
Ampak zaenkrat vidim več dobrih, kot slabih stvari.
Joj, kako bi ti rada povedala, pa…lahko me kdo prepozna!
Ampak lebdim.
Lp.

Želim ti, da se ti nikoli ne bi bilo treba spustiti na tla. Saj jaz že sedaj lebdim, pa ni še nič (no zame je že to veliko, kar je sedaj). Še nekaj me zanima, kaj je bila tista pika na “i”, da si se tako odločila?

Sploh nisem imela izbire. Popolno presenečenje je bilo…uf…še sedaj ne dojemam, da se je res zgodilo.

Bi šla še enkrat čez to, če bi tako naneslo? Odkrito!

Absoooolutno!! Točno tako, kot je bilo.

Ko te berem, me spominjaš name ian na nekoga, kot da je to ista oseba………. Daj potolaži me, da ni, ali pa postavi na realna tla…

Je dečko iz CE?

Je bilo samo za enkrat, ali si se “totalno”zaljubila in se bo ali se ponavlja?

Samo enkrat, ni iz CE…nikoli več.

Zakaj ne??????????????

Zato, ker se bojim, da bi me potegnilo.
Nekaj sem se pa naučila…
Pa še to je…spet imam metuljčke…z možem. Tako mi je lepo, kot že nekaj let ne. Ne mislim tega zavreči.

say never.
Zanimivo branje.
Malo besed, pa toliko povedanega. :))

Se še kaj slišiva! Ko bo kaj novic, a ne. Lepo se imej!

Joooooj, kako je luštno!!! Rečem ti Nanika draga, če si karakter in greš na ziher…POSKUSI!!!
Meni je mož včeraj rekel: Ne vem, kaj se je pri tebi zgodilo, ampak meni je ful všeč. Ostani taka, pa tudi ne mi povedat, kaj te je spremenilo.

A še misliš, da bi še kdaj??? NITI SLUČAJNO!!!
NITI SLUČAJNO!!!NITI SLUČAJNO!!!NITI SLUČAJNO!!!NITI SLUČAJNO!!!
LP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close