za Nado
Mene pa zanima kateri max factorjev tekoči puder je najboljši za mešano kožo? Kupila sem si od Isadore set 4-ih senčil v rjavi barvi in me znaima kako naj jih nanesem da poudarim oči. Imam velike temno rjave oči. Uporabljam tudi od max factorja šminko vanilla in me še zanima katera senčila bi pasala zarven te šminke?Hvala!
Pozdravljena!
Svetujem vam uporabo Max Factorjevega tekočega pudra Lasting Performance, namenjen za masten in mešan tip kože. Puder je kremozen in zelo dobro prekriva.
Glede nato, da imate mešan tip kože, vam svetujem, da tekočo podlago fiksirate s pudrom v kamnu oz. prahu. Podlaga bo delovala bolj naravno, koža pa se po nekaj urnem nanosu ne bo “svetila”.
Senčila: temnejši barvni odtenek senčila si nanesite na zunanje kote veke, proti notranjosti veke pa nanesite svetlejše barvne odtenke. Na predel pod obrvmi nanesite najsvetlejši barvni odtenek senčila. Svetlo senčilo oko optično poveča.
Mislim, da se izbrana IsaDorina senčila podajo k Max Fatorjevemu rdečilu Vanilla.
V primeru, da oči močneje poudarite, na ustnice nanesite le gloss ali pa svetlejši odtenek rdečila.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.