Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za moške

Za moške

Ugotavljam, da se mi moški bojijo pristopit.

Izgledam dobro. Nisem miss sveta, sem pa komot miss Slovenije.

In se odločam, da spremenim pristop. Iz pasivne v aktivno Razmišljam, da bi nekoga, ki mi je že precej časa všeč, poklicala in ga povabila na kavo.PRVA. On mene itak ne bo. Ker moški me samo aktivno gledajo in se obračajo. Pri tem ostane. Dalje ne gre.

Torej, kaj menite o ženski, ki prva naredi korak…

Ogromno je napisanega ZA in PROTI…a mene zanima, torej, kaj bi si mislili in kako bi se odzvali Vi- moški….

Ženska mnenja me manj zanimajo… ker ženska lahko strelja samo približke o tem, kaj bi si mislil moški. Pa brez zamere.

Hvala.

Še dobro, da katero žensko zanima, kaj si mislimo moški. 🙂

Če bi mi bila katera ženska všeč, pa si sam ne bi upal narediti prvega koraka, bi njen prvi korak zame pomenil veliko olajšanje in konec dvomov, če ji je mar zame ali ne.

Tudi po drugi strani je prav, da narediš ta korak, saj boš vsaj vedela pri čem si in kaj si misli o tebi.

Problem je, če si tej osebi tudi všeč, pa je preveč “strahopetljiva”, da se ti ne bo upala odzvati.
Ne vem, kaj misliš s tem, da si lahko mis Slovenije? Naključne, mimoidoče punce, ki jih lahko srečaš s sprehodom po mestu, po moje v 80% prekašajo tako zvane “misice”, ki se rinejo naprej in msilijo, da so strašno atraktivne, čeprav te punce nimajo “perfektnih” nog, niso dovolj visoke, nekaj kilogramov preveč…..

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Problem je, če si tej osebi tudi všeč, pa je preveč “strahopetljiva”, da se ti ne bo upala odzvati.
Ne vem, kaj misliš s tem, da si lahko mis Slovenije? Naključne, mimoidoče punce, ki jih lahko srečaš s sprehodom po mestu, po moje v 80% prekašajo tako zvane “misice”, ki se rinejo naprej in msilijo, da so strašno atraktivne, čeprav te punce nimajo “perfektnih” nog, niso dovolj visoke, nekaj kilogramov preveč…..[/quote]

Če je taka mevža, da tudi na povabilo ne upa rečt ja, je itak brezupen primer.

No, tu pa tam kaka miss res ni ravno neka lepotica, ampak večinoma so pa vseeno nadpovprečnega videza in to, da se najde še kaka lepša od njih – mislim, da je celo misicam to jasno. Sicer pa to za samo avtoričino vprašanje niti slučajno ni pomembno. Je luštna, pika amen.

Še dobro, da katero žensko zanima, kaj si mislimo moški. 🙂

Če bi mi bila katera ženska všeč, pa si sam ne bi upal narediti prvega koraka, bi njen prvi korak zame pomenil veliko olajšanje in konec dvomov, če ji je mar zame ali ne.

Tudi po drugi strani je prav, da narediš ta korak, saj boš vsaj vedela pri čem si in kaj si misli o tebi.[/quote]

Hvala, Robi za tvoje mnenje!

Ne vem, kaj misliš s tem, da si lahko mis Slovenije? Naključne, mimoidoče punce, ki jih lahko srečaš s sprehodom po mestu, po moje v 80% prekašajo tako zvane “misice”, ki se rinejo naprej in msilijo, da so strašno atraktivne, čeprav te punce nimajo “perfektnih” nog, niso dovolj visoke, nekaj kilogramov preveč…..[/quote]

Hvala tudi za tvoje mnenje.

Ukvarjanje z mojim videzom je tukaj povsem odveč.

No, tu pa tam kaka miss res ni ravno neka lepotica, ampak večinoma so pa vseeno nadpovprečnega videza in to, da se najde še kaka lepša od njih – mislim, da je celo misicam to jasno. Sicer pa to za samo avtoričino vprašanje niti slučajno ni pomembno. Je luštna, pika amen.[/quote]

Hvala. Res je.

lp

Kaj naj rečem? I zato kreni, kreni prema meni … Ni problema, le zakaj bi bil.

In zakaj na kavo? A nimaš kake torbe da ti pomaga nest? Včasih so ženske izgubljale robčke. Kaj je s tem narobe?

Po telefonu težko zgubiš robček. In ljudje se danes vozijo v glavnem z avti, če nisi opazil. No, mogoče mu pa robček lahko vrže pod avto.

No, tu pa tam kaka miss res ni ravno neka lepotica, ampak večinoma so pa vseeno nadpovprečnega videza in to, da se najde še kaka lepša od njih – mislim, da je celo misicam to jasno. Sicer pa to za samo avtoričino vprašanje niti slučajno ni pomembno. Je luštna, pika amen.[/quote]

Meni niti ena (slovenska) manekenka ni atraktivna. Manekenstvo je posel, “šovbiznis”, tukaj se moraš znati naprej zriniti, biti agresiven, iti preko zvez in poznanstev…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Meni niti ena (slovenska) manekenka ni atraktivna. Manekenstvo je posel, “šovbiznis”, tukaj se moraš znati naprej zriniti, biti agresiven, iti preko zvez in poznanstev…[/quote]

No, manekenke so eno, misice pa drugo, tudi kriteriji so precej drugačni. Rebeka Dremelj nikoli ni bilo nevemkoliko v manekenskih vodah – na primer.
In še enkrat – rahlo nas ne zanima, kakšne punce so tebi všeč, avtorico pa zanima, kaj bi TI naredil, če bi ti ena simpatična pupa spustila sms, če gresta na kavo.

Meni niti ena (slovenska) manekenka ni atraktivna. Manekenstvo je posel, “šovbiznis”, tukaj se moraš znati naprej zriniti, biti agresiven, iti preko zvez in poznanstev…[/quote]

Prosim, da si odpreš svojo temo o tem-kaj tebi je in kaj tebi ni atraktivno. Kot je že strupenjača lepo napisala-mene zanima samo ENO. Vse ostalo me NE ZANIMA.

Hvala za razumevanje!

meni pa se to zdi sama hvala sebe…mogoče pa imaš slab karakter če zgledaš tako dobro

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Jaz sem vedno za to, da ženska naredi prvi korak. Tisti časi so že zdavnaj mimo, da bi moral prvi korak narediti moški.

Aja, to ti Paco všeč. Pa povej naravnost. 🙂

Hvala, Peter. Zelo si mi pomagal.

lp

jaz bi bila komot mis Slovenije………………
se spomnim ko sem gledala oddajo SLOVENIJA IMA TALENT, je ena pred nastopom takole samozavestno izjavila da bo sigurno zmagala, ker tako kot ona poje, še niste slišali….ko je stopila na oder, smo slišali pa samo fuš, niti posluha ni imela-kr neki-mislm………

Imam podoben pogled kot Robi.

Izkušnje pa tudi točno take, kot opisuješ… moja prva punca je naredila tako kot ti sprašuješ če bi… in kot bereš je nekaj časa delovalo prav OK.
Hočem reči, da je moškemu bolj brez izkušenj (ali pa takemu, ki se iz izkušenj ni ravno hitro učil), lahko ženski pristop v veliko pomoč, olajšanje in spodbudo samozavesti, tistemu z izkušnjami pa tudi ne škodi.
Vsakdo lahko vedno reče ne, oz. se ti zahvali za povabilo.
Če pa slučajno sodi med ljudi, ki ne prenesejo tuje pobude… boš imela pa srečo da to izveš takoj in se ti ne bo treba pakirat čez par let, ko bi to ugotovila…

Zdaj pa še moje mnenje, čeprav sem ženska…

Jaz na tvojem mestu ne bi naredila prvega koraka.
Obrazložitev:
Če pogleda za tabo, pomeni, da si mu vizualno všeč. Če ne naredi nato koraka proti tebi, pomeni, da ga neki ustavlja (samo vizualno všeč ni dovolj)… vzrok pa je lahko na tebi ali pa na njemu… In karkoli je vzrok, ga ne boš zlepa odstranila. Mogoče boš lahko kaj “izsilila”, ne pa odstranila. Ali pa on. Pa z grda tudi ne…

evo še moj pogled, čeprav sem “samo” ženska 🙂

tega čisto ne razumem, zakaj bi se te moški bali in ne bi upali pristopit. se mi zdi čisto možno, da se kakšen boji, ampak na splošno vsi, to pa … 🙂

rečmo, da se te ta dotični, ki ti je všeč boji, torej, če bi bila jaz na tvojem mestu, bi ga vsekakor kontaktirala (osebno ali preko telefona …) in mu tako mimogrede omenila, da grem tja.. pa tja… npr. bi rekla, grem nekaj nakupovat in, če imaš čas, se oglasi in greva na en drinkič ali kofi (pusti mu izbiro, mogoče kave ne pije :))))) malo heca, to s kavo 🙂

Imam podoben pogled kot Robi.

Izkušnje pa tudi točno take, kot opisuješ… moja prva punca je naredila tako kot ti sprašuješ če bi… in kot bereš je nekaj časa delovalo prav OK.
Hočem reči, da je moškemu bolj brez izkušenj (ali pa takemu, ki se iz izkušenj ni ravno hitro učil), lahko ženski pristop v veliko pomoč, olajšanje in spodbudo samozavesti, tistemu z izkušnjami pa tudi ne škodi.
Vsakdo lahko vedno reče ne, oz. se ti zahvali za povabilo.
Če pa slučajno sodi med ljudi, ki ne prenesejo tuje pobude… boš imela pa srečo da to izveš takoj in se ti ne bo treba pakirat čez par let, ko bi to ugotovila…[/quote]

Tudi sama nekako v tej smeri razmišljam, Naslednji teden ga bom 100% kontaktirala in to izpeljala na fin način. Izgubit nimam kaj, najbrž…
Hvala, Rok, za tvoje mnenje. Ti moraš biti zelo kulteren in fin. Imam tak občutek. Nekaj takega je tudi moja simpatija..

LP

Hvala za napisano. Pravzaprej je le delno res -nekaj ga zaustavlja- SAM VASE NI DOVOLJ PREPRIČAN, da me lahko osvoji. Zato bom vzela vajeti v svoje roke…..

lp

evo še moj pogled, čeprav sem “samo” ženska 🙂

tega čisto ne razumem, zakaj bi se te moški bali in ne bi upali pristopit. se mi zdi čisto možno, da se kakšen boji, ampak na splošno vsi, to pa … 🙂

rečmo, da se te ta dotični, ki ti je všeč boji, torej, če bi bila jaz na tvojem mestu, bi ga vsekakor kontaktirala (osebno ali preko telefona …) in mu tako mimogrede omenila, da grem tja.. pa tja… npr. bi rekla, grem nekaj nakupovat in, če imaš čas, se oglasi in greva na en drinkič ali kofi (pusti mu izbiro, mogoče kave ne pije :))))) malo heca, to s kavo :)[/quote]

Hvala, Bibitka….sem se in se še bom bolj opogumila…res, nimam kaj izgubit… tudi če me zavrne, bo OK!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close