Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za moške nad 50

Za moške nad 50

Smem vprašat, kako se počutite, o čem premišljujete, kaj vas muči, kaj vesli?

Še najbolj brezskrbno in briljantno obdobje.

Ste tudi vi prišli do zaključka, da ne potrebujete več toliko vsega, kot ste si pri 20. želeli?
Med hitenjem tja mi je največ do tako odličnega počutja, kot ga imam sedaj.

Ste vsi tu mlajši ali pa ste tiho?
Kako pa ste zdaj zadovoljni z vašimi partnerkami?
Baje so ženske vaših let za vas čisto mimo in imate veliko raje mlajše.

pubertetniki sami)))))))))))))

Eni zgledajo prav dobri, samo nikoli ne veš, kaj jim hodi po glavi.

Pri teh letih se že dodobra izkaže:

spolna usmerjenost,
1 žena in ta dosmrtna,
starejša ljubezen,
mlajša ljubezen,
najraje samski,
kakšen vdovec, ki išče mamico in ljubezen hkrati,
različni so…

Iz odziva bi sklepala, da je to najsrečnejša populacija pod soncem, ki za 1000€ proda mnenje.:)

Sklepaš brez krčmarja.
Večinoma smo zelo zadovoljni.
“Količine” tistega kar potrebujemo so nekoliko drugače razporejene.
Spremenjene pa so tudi potrebe tistih, ki nas potrebujejo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Aja, tisto z mlajšimi je precej zapleteno. Nekateri se pač morajo dokazovati sebi in drugim. Bolj običajni se zadovoljimo tudi s “sošolkami”, ki pa so tudi čisto poseben problem, o katerem bi bilo morda dobro načeti resno debato!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Verjetno kakšna šolska ljubezen ostane ali se obudi. Odvisno, kako je nekdo zadovoljen z življenjem.
Meni je pri sošolcih zanimivo to, da jih vidim z enakimi očmi, kot v šoli, ne glede na leta.

nobeden ni teži, pritiska, nič lepo umirjeno se ti je*e za vse)))

Za nas (50 +, plus, plus, plus …) velja: molči in uživaj!

Ne potrebujemo samohvale, oglaševanj, zunanje potrditve ali priznanj za lastno zadovoljstvo.
Preprosto se umirimo, nato se prepustimo in si privoščimo radosti življenja s prijetnim nasmehom,
po malem in zadovoljno užitkarimo in na veliko uživamo. ;)))

pubertetniki sami)))))))))))))[/quote]

ja in slavijo dneve, ko se jim zjutri še postavi. oni bi mlajše ženske hahaaaaaaaa – no coment

pubertetniki sami)))))))))))))[/quote]

ja in slavijo dneve, ko se jim zjutri še postavi. oni bi mlajše ženske hahaaaaaaaa – no coment[/quote]

Da si ti moški, bi rasla samo na kurac in nič za v glavo, kako gre to pri ženskah ne vem.

ja in slavijo dneve, ko se jim zjutri še postavi. oni bi mlajše ženske hahaaaaaaaa – no coment[/quote]

Da si ti moški, bi rasla samo na kurac in nič za v glavo, kako gre to pri ženskah ne vem.[/quote]

mogoče zato, ker si opisoval svojo duhovno rast :))

no, sem misla, da bom s svojim pisanjem “priklicala” nekoga drugega, ampak si tut ti ok :))

Bom pa drugače vpraša, ker vidim, da že letijo grde besede, ki jih ne maram.

Kaj pričakujete v prihodnje oz. kako se vidite?

Jaz sebe vidim delati do smrti, upam, da bom lahko do takrat lahko sama zase skrbela, da bom potovala in si ogledala vse kulturne, arhitekturne in naravne znamenitosti, imela vrtnice in zelišča vsaj v lončkih, če že ne na vrtu in brala o vsem, kar me zanima.

če sem prav razumela, si postavila vprašanje moškim, ki so že +50 :))

Saj lahko vsak pove svoje mnenje, če to misliš. Mogoče te moti, kako jaz vidim svoj, ženski pogled naprej? To sem napisala zato, da ne bom izpadla zasliševalsko firbčna. Pričakovala sem pač odgovore v maniri naslova foruma.

Sam sem o svojem odnosu do življenja že marsikaj pisal na tem forumu. Nimam kaj bistvenega dodati. Morda le to, da živim predvsem za današnji dan in sem vesel, če se jutri zbudim. Zadovoljen sem, živim umirjeno in brez pretresov, si pa življenje popestrim z marsičem in z marsikom. Samo življenje mi je nesebično samo od sebe veliko dalo, nekaj malega sem mu tudi ukradel ali sunil ali na skrivaj vzel. Skratka dobil sem od življenja veliko več kot bom jaz lahko življenju kadarkoli vrnil. Najbrž bom življenju ostal večni dolžnik.

Imam nekaj malih želja:

Rad bi dokončal kratko zgodbico in jo ilustriral le v enem izvodu.

Ta mesec je še nekaj zame osebno pomembnih datumov.
Le en datum bo nekakšen moj skromni, tihi osebni praznik.

Čakam čas, ko bom ponovno zagledal cvetove cikorije.

Toliko zaenkrat, da ne bom predolg. ;’)

sploh me nič ne moti 🙂

– trenutno se počutim odlično
– premišljujem o prihodnosti.
– muči me …. premalo spanja
– veseli me življenje samo po sebi 🙂

O ljubezni: in potem vse tiho je bilo…

O ljubezni? Kaj je z njo?

Ljubil sem življenje, ljubim življenje, ljubil bom življenje – do zadnjega diha. 😉
To je Življenje z veliko začetnico in z vsem, kar mi ponuja in daje. Ne branim se takšnih darov!
Čemu? Ali je treba še kaj več reči? ;)))

Kvečjemu: Poj mi pesem o ljubezni! (Hvala Bibitka! ;)))

when you say nothing at all- Ronan Keatingavtor iftomorrownevercomes

Če si boste kaj muziko vrteli za lep konec tedna.

Kaj je tu bolj pomenljivo? — Hm, Ronan Keating je rojen leta 1977. Zaenkrat ne sodi v 50 +. 😉

Zdi se mi, da je avtorica želela nekaj povedati (le) z naslovi obeh pesmi. Kaj pa je z besedili?

Ne glede na to, ali sodi med 50 + ali ne, vsakdo, ki ima vsaj malo posluha,
si glasbo vrti in ji prisluhne vsaki dan in ne le za konec tedna.

Dobra ideja, to z glasbo! Bo treba še malo razmisliti o počasnem plesu? ;)))
Morda pa si kakšno pesem tudi zabrundamo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close