Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za moške !

Za moške !

Sorry,

brca v temo.

Sorry,

brca v temo.

Kaja , nisem imela tebe v mislih ! Daaaaalec od tega !
Tebe nisem nikoli povezovala s perjem !

Ce pa sem cisto postena , sem ti kar fous , tako , da bi kar probala , sam zene me je pa vseeno mal strah 😉

Koga , koga , koga ????
Bi rada vedla , da ne bo kej narobe , pa še moja prjatlca si ! Bom dala vse alibije – Janči tebi tud , sam povej mi prej , da ne bom že jaz kje zakačena !

Draga Pupi!

Star sem 21 let, poročen, samo, moj zakon ni bil sklenjen v nebesih, tako da, ravnokar lokalni župnik išče variante, da bi me “odvezal” (sem pa iz Zgornjega Kašlja) sem nesrečen, pa se zato še malo iščem. A si za kavo?

Vse moje drage punce ste vabljene danes zvečer k meni na kavo z…..

Čaki, čaki , a zdej boš pa še mene varal, al kaj ?

Lahko ti je zdaj jezik otresat , ko dobro ves , da ne bo nobene (??)

Ma, zamisli si, preljuba Kaja – 21 let (kje je pa ostalih … hm, hm, hm, ……), pa tisto o sklenitvi zakonske zveze v nebesih, ti lumpi ti, pa še variante , pa o nesrečnosti govori ta stvorček, da te ne bomo sanjale, me, ta stare tukaj …… in kavo z (z ženo, ali ne?).
Pridem, priletim, pribrzim, kdaj, kje, ob kateri uri …….. se ti bo že posvetilo, fant moj ………… kava z ali brez, sit je boš …………….
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja ja te podpiram v izjavi Drejči!

Men se zdi, da nas bo vse sanjal dons. Jutr ga pa tko ne bo tle, lumpa.

Čakaj malo!
Star si 21 let in poročen? Nej mi eden razloži kaj je s tem svetom narobe. Mam kolega, ki se je poročil ravnokar pri 21 in je ves happy in kaže svoj prstan okrog. Me prav zanima kako dolgo še!?
Pa ne, da te je kdo porinil v zakon?

Sej to je zdej moja kruta usoda.

Moje sladke provokatorke, ki mi spustijo “bombice”, v dneh ko me ni.

Jaz pa v gozdu, na kavici z 20 letnimi smrečicami.

Bil sem na siciliji na morju in sem eno brhko črnolasko samo lepše pogledal in se ji približal, pa so me že njeni bratje z uziji in ostalimi “pihalniki” prisilili v to.

Sej ti pravim, da ni bil sklenjen v nebesih….

Mislim nemorem si kaj..ma NORCKI STE!
hihihi..kar tako naprej!
pozdrav!

Jest grem res po barvo..in to cisto blond,skor belo..aj bom lepa..hihi

Ha, ha, ha.

Ma ne , Perla, blondinke niso več v modi.

Perla, kje si bila? Sem te pogrešala.

Moda gor al dol…vcasih slediti modi..je total nonses..verjem..kak bi pasalo zelenim uckom…BLOND BARVA!!!!

Nebom podabu..ejejejeje

Hja..mal u ilegali..pa vidim,da mi je to sam skodlo..se bolj sem ratala..hahahaha

Mi verjames..kako se sama sebi rezim zdejle..

Nauk danasnjega dne: BODI CISTO NOT! CE SI SAM NAPOL;JE VSE SKUP ZA EN DREK::NA FULLL,DO konca in se naprej! YESSSSSSS!

To je beseda. Ne moreš mal ja pa mal ne , je črno al pa belo, sive ni.Gremo dalje.

Men se zdi da bi šli rdeči bl k zelenim učkom.

Pupi, se boš morala še tok stvari naučit v življenju. Na tem forumu smo sami iztirjenci, boš vidla.

Ja, ej daj mi povej tvoj mail.

Perla, lohka pa se dobiva zvečer gor na klepet po 10 uri. OKI?

Perli , k zelenim učkom gre fajn rdeča barva . Še bolš pa oranžna , če češ bit po vsej sili bolj na blond.
lp rdečelasa (ma bolj na oranž , pa zelenooka) Andrejka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close