Najdi forum

za Mico

Veliko uspeha pri tekmovanju. V ponedeljek pa seveda izčrpno poročaj!

Tudi jaz bom drzala pesti! Lep pozdrav Babi

Avena: presenetila si me s svojim postom. Obema z Babi se moram zahvaliti za držanje pesti in da sta mislili name. Bila je zelo poučna izkušnja. Prijavilo se je cca 25 tekmovalcev. Jedi iz riža, kae (ajdova, prosena, ječmenova in podobne) pa nas je kuhalo 18. Skuhali smo: štruklje z rižem – 1. nagarada (hladilnik Whirpool), ajdov namaz, “izdelek” iz ajde, postrežen kot sadna kupa (naziva si nisem zapomnila, bo objaljen v Naši ženi za november) – 2. nagrada, mikrovalnovna pečica Whirpool, za tretjo nagrado, tudi mikrovalovka, pa ne vem kaj so skuhali, sem pozabila. Med zanimivejšimi je bila pica z rižem – namesto testa cca 1 cm kuhanega riža, obloženo, kot pica. Moj izdelek je bila zelenjava po kitajsko iz voka, poleg riž, sin Luka pa je delal gratinirano porovo rižoto. Poskusili smo tudi bučo, polnjeno z rižem, paeljo, divjačinski golaž in riž, rdeča paprika, polnjena z rižem. Vseh 18 izdelkov je bilo vrednih okušanja, vsak svoj okus. Vsi udeleženci pa smo prejeli praktična darila: Žito testenine in recepti, Naša žena pa je prispevala revije, ki jih izdaja Delo Revije. Če vas še kaj zanima pa vprašajte. Lep pozdrav Mica.

Hej Mica,super! Kaksen recept bi bil dobrodosel. Moji so tukaj in pisem kratko.
Lep srecen pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close