Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika za malo denarja

za malo denarja

V goste nam pridejo starši od hčerkinega fanta. Se že od prej poznamo, mi smo bili že pri njih, oni pa še ne pri nas. Ko smo bili mi tam, se je miza šibila od vsega.
Tudi jaz bi jih rada pogostila, vendar je problem v tem, da sem sedaj čisto brez denarja za take izredne izdatke.

Svetujte mi, kaj naj pripravim, da bo dobro in poceni, pa da lahko pripravim sama doma. Oni niso neki gurmani, so preprosti ljudje.
Narezkov ne bo, ker je delikatesa draga; jedi na žlico tudi ne, ker pridejo bolj zvečer, kaj torej….

Prosim pomoč¨!

Kaj so oni pripravili in kaj radi jedo? Pospravi stanovanje, da se bo svetilo…to bo veliko vredno…pa kake dobre piškotke, mal sira, salame, kruha…..drgač bi jaz pripravila narezek al pa kake žgance pa obaro.

kaj pa kmečka pojedina- zelje, pečenice, krvavice, pražen krompir, mislim da bi z relativno malo denarja prišla skozi, pa bi bilo kaj za videt in pojest.
Ali pa suhe klobase, krompirjeva solata.
Kaj vem, če imaš kaj zamrznjenega bi si jaz s tem pomagala, če znaš še kaj dobrega speci pa je.

Kaj pa kakšen narastek ala pospravi hladilnik?
Nekaj v tem stilu:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11266

naredi recimo tunin namaz,lahko tudi zelenjavni. za večerjo lahko narediš npr. gobovo rižoto,solato /motovilec/. za poobedek pa štrudel.saj ni nujno, da je kaj dragega,kulinarično ekstremnega, važno je, da bo okusno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close