Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Za lastnike nepremičnin na hrvaškem-vprašanje

Za lastnike nepremičnin na hrvaškem-vprašanje

Zanima me,koliko stane kubik mrzle vode in  ali imate na računu napisano,koliko vode ste porabili(staro stanje-novo stanje)?

Zanima me,ker na našem računu te postavke ni oz.piše količina 1 komad in me to moti.Izdaja ga pa Istarski vodovod dobim ga pa preko servis e pošte hrvaška.

Če ne popisuje števca oz. Niste odprli ko je prišel popisati števec so zaračunali pavšal.

Jaz imam števec dostopen, je na zemljišču občinske ceste. Do sedaj sem še  vedno dobil obračune s stanjem števca.

Odgovor na objavo uporabnika
ana549, 21.01.2022 ob 05:10

Zanima me,koliko stane kubik mrzle vode in  ali imate na računu napisano,koliko vode ste porabili(staro stanje-novo stanje)?

Zanima me,ker na našem računu te postavke ni oz.piše količina 1 komad in me to moti.Izdaja ga pa Istarski vodovod dobim ga pa preko servis e pošte hrvaška.

Vedno je popis, račun dobimo vsaka dva meseca, prek zime so samo priključne takse, poraba 0, ostali čas je navedeno začetno in končno stanje števca ter poraba v m3.

Vodovod Pula.

Nikoli ne gledam račun in v čem piše in koliko je znesek. Niso neke vsote. Je pa števec dostopen in popisujejo, tako da predvidevam, da ni kar neki pavšal.

Hvala vsem za odgovore.Se bom pozanimala,zakaj pri nas ni zapisano stanje števca in porabe.

Prosila bi vas,da mi iz računa napišete,koliko stane kubik mrzle vode.

Hvala!

cirka 1€ z vsemi dajatvami

Odgovor na objavo uporabnika
jasno in glasno, 22.01.2022 ob 06:01

cirka 1€ z vsemi dajatvami

Uh to se mi pa zdi zelo malo za en kubik in še to z dajatvami.Toliko smo plačevali,ko smo imeli kmetijsko zemljo in vodo za zalivanje,sedaj imamo pa gospodinjsko in je bila takoj dražja.

Ali ste prav pogledali?

Tukaj bom pristavila svoj lonček saj vidim, da ste lastniki nepremičnin na Hrvaškem. Smo v fazi iskanja počitniškega stanovanja v Istri in bi bila hvaležna za vsak nasvet, na kaj naj bomo pozorni, pri čem paziti, kaj preveriti… So agencije varne za nakup, je bolje iskat sam… Kakšno priporočili…Skratka, kar koli, vse nam bo prišlo prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close