Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Za Laro Croft, Kitty in ostale Primorke

Za Laro Croft, Kitty in ostale Primorke

Vidim, da si oboževalka Sanrema:)

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ej … jst sicer Saške ne morrem … sam ta kumad mi je pa zakon. :))))

Superca……upam, da jih bom kaj kmalu videla na sprehodu:)
Kako pa kaj Tomi , v vrtcu?

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Uff … ki so cajti … :)))))))))))

Sam so pa res lepi tej italijanski komadi … :))))

A ja … pa še ena za vse mamice .. :))

http://www.youtube.com/watch?v=czjGpFyS-5w

Naša bi vsak dan pela od Saške, Ne grem na kolena.
Je pa prav luštna ko poje in si malce po svoje prireja besedilo:)))

Ko takole brskam po italijanskih pesmih, mi postaja jasno, zakaj so se odločili ne več sodelovati na Euroviziji.

So predobri! Kapo dol! Poleg Angležev, največ DOBRIH komadov prihaja iz “škornja”.

http://www.youtube.com/watch?v=pZUx8Tgch3M

Ma na sprehodu smo sicer bl malo … mogoče le zvečer mal več. Drgač smo zuni v vrtu.

Tomi pa ta male naravnost obožuje. Danes zjutraj jih je ves zaljubljen opazoval in pol mi izjavi “Veš mama, sem vesel da imamo dva dojenčka!” :))) In mamici seveda solzice v oči. :)) Pol pa še doda, da bi sicer še raje imel 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dojenčke. :)))) Hahahahahaha …

Bo pa še zdej mal v vrtecu … do 24. … pol pa celo poletje doma. :)) Dolgčas mu ziihr ne bo. ;))

Ja,ja sej Italijani obožujejo svoje pevce in pesmi.
In tudi mlajše generacije poznajo vse te stare komade.

Uff … pa ta?

http://www.youtube.com/watch?v=m1WTSouTsQw

Jp … se kar strinjam. :)))

Vidiš kako lepo, da ni ljubosumen. Čez kakšno leto pa še punčko “naročte”:))))))
Čez poletje pa res verjamem, da mu ne bo dolgčas, bo užival z vami doma.
Naša bo verejtno kar skozi v vrtcu, razen ko bomo imeli dosust.

lp

Če se smem kot ne-Primorka malo vmešati… :)))

Na to pesem se sama ne bi spomnila, pa če bi me tepli! Je pa tako čudovita in se jo je svoj čas slišalo celo v naših koncih (pa ne me vprašat kje – moj spomin postaja podoben spominu muhe enodnevnice, hihihi). Evo, pa že vem, kaj se bo danes cel večer vrtelo pri nas doma :))). Hvala!

Lp, mishika

Ja … LAuro se je soj čas poslušalo po celem sveti skori … :)))

Še en……..mali-veliki mož:)))

Ne morem nehat :)))

http://www.youtube.com/watch?v=tDyGlGJsMs4&feature=related

Glih sem hotela dat gor tudi jst Ricchi e poveri:)))

Prenos misli.

Doma ja … nevarno … :))))))))))) Se je že naročil za dopust pri noni v Ozeljanu, pa pri stricu v Logatcu, pa seveda avgusta dva tedna na morje z našimi na Korčulo … pa še kej se bo verjetno našlo vmes. :)))) Imamo enga takega cigančka pri naši bajti, veš … :))))))))))

Sicer zdej odkar imamo ta male je full rad doma in se igra z njimi … in ta mali imajo tudi njega full radi (ku ga zagledajo je smeh) :)))))

Punčka? :))) Oooo … ne ne … zdej ob naslednji fešti si Mireno vstavim in pol ko bom enkrat 35 gremo lepo na sterilizacijo. :))) Da nam slučajno še trojčki ne ratajo. :)))))))))))))))))))))))))))))Čem vseglih tut še mal uživat pol … ne pa sam na mularijo mislt. ;))

Evo še ena babnca:)

Hihihi………malce heca Bugi:)))

Mogoče se kdaj premisliš………..nikoli ne reci nikoli:)))))

Tale pa za lahko noč!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=QKC235w1BmE

Italijanski odštekanec:))))

Pupce ga obožujejo:)))

:))) Ma sej jst bi mela kr celo četico, če povem po pravici. :)))) Sam da bi bla doma in ne bi hodila delat in da bi lahko preživeli szi eno plačo.

po drugi strani bi si pa vseeno rada čez nekaj let privoščila izpit za motor in eno lepo potovalno zadevšno in da bi z mojim hodila spet okoli kot včasih. :))

Verjamem,verjamem:)
Mogoče se tudi jst odločim it delat izpit za motor.

Pol bova šle kdaj na “ženski” giro. :)))))))))))

New Report

Close