za LADY L
lady L, napisala si mi, ko sem prej spraševala kateri program za slike, da Pint Shop Pro – si mogoče mislila Paint Shop Pro??? Ali to misliš Corel Paint Shop Pro. Tega jaz imam, vendar je še kar težek. Moram se ga navadit…?
Samo res ne vem sedaj, ali sta to 2 različna programa (moj in tvoj).
Prosim in hkrati hvala za objasnitev.
LP
Ja, ampak jaz imam Corel Paint Shop PRo X, točno tak je. in ne Photopaint.
Je pa tak skompliciran, da te kap!
Res je, da vaja dela mojstra, ja. Drugače pa imam tudi od Canona Easy Photo Print, kjer lahko zelo pestro ustvarjam.
Ampak videla sem zadnjič izdelek od Paint Shop Pro, pa se mi je zelo dopadel… ampak kako pa priti do njega, je pa spet druga pesem… Mislim, da ravno Lady L zna to ustvarjati. Imam ga pa v angleščini, tak da je mal kriza…
Mogoče je pa res mali milijon tehle programov, bo treba malo pobrskati…
Ceptes, tej mi še pa to povej, kje pa obstaja JASC Paint Shop Pro??? Namreč na celem Googlu ga ne najdem, tak da ne vem ne vem, kaj si s tem mislila?
Corel pa ima ali: Photo Album 6, ali pa tega kot imam jaz- Paint Shop Pro X , ali pa sem res jaz oz. moj računalnik tako butasta, da ne vem zakaj se gre… No, ker na googlu nič drugega ne najde.
Nisem pa tak expert, da bi se spet tok spoznala iz tega.
Točno tako je, kot je napisal hmmm – COREL je prevzel JASC. No, na mojem še vedno piše Jasc Paint Shop Pro 9. Kdaj je bil prevzem pa ne vem, niti me ne zanima, glavno je le, da vse špila.
Ja Minka*, znam z njim ustvarjat.
V SLO jeziku ga ne boš dobila, se bo pač treba pomujat z angleščino. 🙂 Ni pa lahek, priznam. Sama sem porabila kar nekaj časa, da sva se “ovohala” in pobližje spoznala, ter začela plodno “sodelovat”. :)))) Lahko ti povem, da je potrebno ogromno vaje, časa in potrpljenja, ko pa ga enkrat obvladaš, si pa na konju.
Lp, Lady L
Forum je zaprt za komentiranje.