Za Ksihta (in ostale, itak)
Ksiht, malo sem prišla k sebi in pomislila, da sem šla predaleč s tisto izjavo, da se mi zdiš zagrenjen ipd. Prebrala sem tvoj odgovor in se vseeno ne morem čisto strinjati s tabo. Če si opazil, sem zelo zajamrala tu na forumu (prisežem, da ne brezveze) in se je oglasilo cel kup forumašev, še Primož (:-)). Hvala vsem! Včasih je dobro vedeti, da nisi edini, ki je v dreku. Meni ste tukaj nek virtualen svet prijateljev, zajebantov, karkoli že, a obenem se zavedam, da ste tam nekje ob tipkovnici resnični ljudje. In ker več ljudi več ve…. Če si tuki gor samo, da se hecaš, tudi dobro. Hotela sem samo reči, da je tvoja zajebancija skoraj vedno zagrenjena. In se šla nekega psihologa…. Sorry, ne bom te več psihoanalizirala. Mej se, Ksiht in mejte se vsi ostali! :-))))
Hm… vsakega kdaj zanese pa tudi odnese.
Ne želim razmišljat o tem, kakšni resnični ljudje sedijo za tipkovnicami.
Ker vidim samo teh par črk na forumu, vse ostalo, kar se skriva zadaj, pa je drug svet. OK, spet nakladam – poanta je v tem, da se, če se, oziroma, ko se, zafrkavam z besedami, ki jih ljudje pustijo na forumu. Ljudi, ki so jih pustili tu, pa ne poznam. Ne njih in ne njihovih problemov. Pa tudi oni mene ne. Tudi ne preberem vsega, kar pišejo na forum. Kar se zagrenjenosti tiče – zarad mene… Imam pač rad črni humor. Ali to kaj pove o meni? Lahko da, lahko pa tudi čisto nič.
OK, white Christmas… pr ns več al mn zarad megle…
Lep veseli december vsem še naprej. Pa čim manj pihanja.
Forum je zaprt za komentiranje.