Najdi forum

Za Kroki

Hej Kroki Javi se prosim, buče golice so prispele na Gorenjsko. Lep pozdrav in srečno v 2005 Mica

Debeljak M.

Mica sem te par postov nižje jaz enako prosila, jaz nimam tvoje GSM številke, ti pa imaš mojo, da se bova zmenile, mam še 1 drugo vprašanje…………Daj javi se prosim…….

Kroki, Živjo. Žal ob pregledu nisem zasledila, kdaj pa? Glede na to, da sem jaz št. pustila doma pokliči na 040 85 76 85. Hvala in ne zameri. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

Hej, Mica!

Po telefonu te nisem vprasala, ce mogoce zelis, da ti jaz kupim tisto skatlo s panettonom. Se opravicujem. Ce zelis, jo lahko; samo po posti je ne bi posiljala, ker je postnina res draga. Ce je ne rabis pred praznikom, je pa najbolje, da jo sama izberes po svojem okusu:)) Lep pozdrav

Hvala, te pokličem jutri !!

Babi, hvala za skrb. Opravičilo res ni potrebno, saj se mi nimaš kaj opravičevati. Če ti ni odveč, ko boš šla čez mejo, te prosim, da mi kupiš spet 2 kom. Izberi po tvojem okusu. Ponj bom prišla, bom prej javila. Babi ni si potrebno delati skrbi, če bo spotoma bo prav. Posebej za to ni potrebno hoditi. Lep pozdrav, Mica

Debeljak M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close