Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice za koliko dni greste običajno na poletni dopust na morje

za koliko dni greste običajno na poletni dopust na morje

Mi za 10 dni.14 se mi zdi kar dolga, 7 pa premalo.

14 oz. 15.

Manj kot 14 mi je premalo. V bistvu bi še kakšen dan več, ampak ne gre zaradi službe.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

14 obvezno

7 dni aktivnih počitnic na morju. MOgoče smo samo kakšnen dan na plaži, drugače pa letamo naokol.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

lani 14 dni, pa še nekaj vikendov, pa prvomajski prazniki. Uh je bilo luštno.:):)

mi gremo za 3 tedne, pa še prej v juniju kakšnih 9 dni, pa za prvi maj ponavadi od 4 do 6 dni.
Imamo srečo, ker imamo nastanitev zastonj in dejansko porabimo le benzin in za hrano..ker smo sicer reveži z minimalnimi plačami

Za 3 tedne obvezno, včasih še kakšen dan več.

kak vikend ali dva na leto

Dva tedna, pa prvomajski prazniki, pa precej lepih vikendov… bi bila še več, če bi se mi izšlo v službi..

LP!

Zaradi moževe službe smo hodili 7dni. Letos greva v juniju v Amsterdam za nekaj dni, potem pa še konec julija na morje za 7 dni.

Sicer pa se celo leto ponavadi radi potepamo, spontano, kakor nanese čas….

14 dni, izjemoma 10

Enkrat za 14 dni, enkrat za 1 teden.

Vikendov ne prakticiramo, ker ne maramo gužve.

Namesto med prvomajskimi prazniki gremo na kakšen daljši izlet raje okoli 20. maja.

1. maj, 2 tedna julija, 5-7 dni avgusta.

Mi 3-4 krat na poletje za 8-10 dni.
Ko so bili otroci še zelo majhni, smo šli tudi za cel mesec v enem kosu, zdaj se pa naveličajo vsega, kar traja nad 10 dni, zato gremo raje večkrat, večinoma v Dalmacijo, severno, srednjo, južno, vse smo že dali skozi. Obiščemo vse znamenitosti, včasih smo celo samo na plaži 🙂

Letos bomo šli za 3 tedne. Avtodom-Korzika, Italija…Komaj čakam

3 dni več si žal ne moremo privoščiti….

Ravno toliko da se lahko potem vključimo v pogovor
in da otrok vidi morje

Dopustnik,jaz pa delam isto kot ti.Gremo za 10 dni.

3 tedne (izjemoma smo bili lani 4 tedne).

Uf, mi bi bili kar skoz na morju. Ker pa ni dosti dopusta, pa vsaj 14 dni v kosu, če se da 3 tedne (smo že stari in imamo malo več dopusta, haha). No pa še otroka za kake 10 dni v kolonijo.

3x po en teden

Lani 70 dni, letos 21 + vsak vikend.

Lani brezposelna:)))

Kako se vam izide,toliko tednov na morju?
Saj ne,da bi vam bil”fauš”,samo saj to ni poceni.
Ne vem,ali bi vam verjel kaj tu pišete(se hvalite),ali ste res sami bogataši od Ljubljane navzdol.

Izide se nam tako, da iamjo starši stanovanje na morju, pa bivamo zastonj. Na ta način otroci preživijo celo poletje na morju, ostali pa cel dopust.

Tri tedne – v enem kosu.

Jaz bi seveda potovala vsaj mesec dni skupaj, ampak problem ni toliko v denarju kot v omejenem dopustu. Tako smo razvili navado počitnikovanja na več koncih, navadno po en teden skupaj. No, letos gremo v Provanso za 14 dni, a se bomo selili naokrog, saj močno dvomim, da bi tako dolgo zdržala na enem kraju. Otroci so na srečo nomadski po meni. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close