Za kokosi
‘O, narode moj’, – reče on – ‘eto mojih kćeri, one su vam čistije!’ Bojte se Allaha i pred gostima mojim me ne sramotite! Zar među vama nema razumna čovjeka?’ ‘Ti znaš da nama nisu potrebne tvoje kćeri’ – rekoše oni, – ‘ti doista znaš šta mi hoćemo’.
To je Lot rekel svojemu narodu… Hcerke jim je ponudu…
Bog ne bo na sodnjem danu niti pogledal cloveka ki je opcil z moskim.
Božó, 22.02.2022 ob 08:55
Je en ajet…
Pravi Bog da bi jih vse lahko “uputil” na pravo pot… Naredil da vsi verjamejo… Pa pravi naprej… Ampak Jaz sem resnico že rekel. Res Bom napolnil pekel z ljudmi in dzini.
A Bog podpira tud lenobno pametovanje s kavča? Deligiranje drugim kako in kaj, med tem, ko brezdelno (vendar vitaln) nekdo vleče socialno in se namerno posmehuje drugim? To pa prašam za kolega..
Svi su ljudi gubitnici osim onih koji vjeruju i dobra djela cine.
Potvaras drugace.
Ves… Pride kaksen dan ko malo naredim… Bi lahko vec.
Sepravi… Naredim nekaj… Pa se mi vseeno zdi malo… No… Za razliko od tebe ki nic.
Ves kaj ti hocem povedat?
Malo…-pa mam obcutek “krivde”… Ni mi prav
Ti pa nic… Pa ti jeravno do kosova… Kako to? Ne kontate? Vam se jebe? Ste pogumni?
Božó, 22.02.2022 ob 09:06
Svi su ljudi gubitnici osim onih koji vjeruju i dobra djela cine.
Potvaras drugace.
Ves… Pride kaksen dan ko malo naredim… Bi lahko vec.
Sepravi… Naredim nekaj… Pa se mi vseeno zdi malo… No… Za razliko od tebe ki nic.
Ves kaj ti hocem povedat?
Malo…-pa mam obcutek “krivde”… Ni mi prav
Ti pa nic… Pa ti jeravno do kosova… Kako to? Ne kontate? Vam se jebe? Ste pogumni?
Pogumen? Pogum vidiš v citatih prepisanih/nadudlanih iz knjige? Tvoj Bog podpira lažnivo predpostavljanje: “ti ki nisi nič”? Sklepam, da sem v dejanjih mnogo več kot ti in verjamem, da je Bog ponosen na moje dosežke. Enega odgovora ne poveš iz srca! Kaj ti je vso to vedenje?? Če ga ne znaš uporabit?! Matematik, ki ve zapisat enačbo ne ve pa je izpeljat, ni dober matematik! Štromar, ki pozna kable, ne ve pa jih povezat, ti nič ne pomaga! Zelo malo! Ti se bojiš ja.. verjamem! Dolga bo še pot, da ta nemir v sebi uravnovesiš. Se bo treba distancirat od bluzenja pa kaj več udejanit. Do takrat pa imaš prikladen izgovor – in to je vse! V tolažbo – dokler si živ, je še čas ??
Božó, 22.02.2022 ob 09:43
Kaj želiš?
Mislim da damam tak nacin komunikacije in obnasanja ne dolikuje.
Pred kom se dokazujes? Zakaj skusas prkosit? Si ti kokosi? U have a dog in this fight? S kaksnim namenom si sploh komentirala? Zakaj? Čemu?
Seej si vidna noo…
Deluješ mi hinavsko in vzela sm si čas to obelodanit, vsi smo kdaj tečni – ne sam ti?! Tud teb lh kdo pove, da najprej spuči svoj prag. Kdo želi bit viden pa tud…- v vsaki temi te je polno.. zdaj si že patetičn, iščeš kote žoge, da se izogneš konkretnemu. Ko boš postal moški, pa govori o damah. Lep dan, zdaj pa nimam več časa.
Forum je zaprt za komentiranje.