za KOKO
IMAM VPRAŠANJE ZATE:ALI TE NIČ NE PEČE VEST,KER SI NAREDILA TOLIKO SPLAVOV?SI SE KDAJ VPRAŠALA TO,DA KO SI BOŠ OTROKA ŽELELA GA NE BOŠ MOGLA?MENE OSEBNO BI BILO SRAM,ČE BI DELALA SPLAV KAR TAKO.ČE SI JIH MOGLA NAREDITI IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGOV SE TI OPRAVIČUJEM,ČE NE PA NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM O TEBI IN TEBI PODOBNIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja, najprej ena stvar. to je samo moja stvar in se tebe ne tiče. od kje ti pravica tako grdo napadat? ja, jaz sm se prej mal razjezila, ker splavi SO zastonj (prijateljica dela v ginekološki ambulanti na viču), govorijo pa ene, ki nimajo pojma. punca, ki je spraševala, se bo pa ustrašla, pa očitno še ni dost stara, da bi mela svoj denar.
drugo. ja, trikrat sem spontano splavila, a si zadovoljna??? a se zdej dobr počutiš? praviš, da ne bom mogla met otroka, ko si ga bom želela? želim si ga že 5 let, že 5 let poskušava. lahko bi imela že vsaj dva do zdaj.
hvala za to, da si me spomnila na mojo žalost!
kOKA,
vtrajaj, pa enkrat zagotovo bo. Ljudje imamo različna mišljenja, tako pač je. Jaz in ti bi dale vse za otroka, nekdo drug pa je ob dveh črticah neskončno žalosten. Takšen je pač svet.
Očitno je punca mislila, da si trikrat namenoma splavila. In jo je pogrelo… saj veš… saj smo že pisali o tem, ko jezik prehiteva možgane…
Ko si jezen, užaljen ali prizadet te zasrbijo prsti in hitro napišeš kaj, kar potem obžaluješ…
Ti kar pogumno naprej in ne misli na svojo žalost… jaz še nisem obupala in še kar nekaj časa ne bom…
Brina
MENE PA NEKAJ BEGA:
koka, ne zameri, toda tukaj smo bili dolgo navajeni na koko, ki je zdajle malo bolj tiho, ker je bila, ko je bila še na tem forumu visoko noseča in čudim se zato zadnje času temu stilu pisanja…in nekateri koko (tisto taprvo) pogrešamo. Predlagam, da si dodaš kaj zraven imena
Bo šlo????
Ja, takšna zmešnjava pol nastane… žal 🙁
Sem ok – sej vidiš, da mi zdejle (zvečer) paše malce dlje bedet, ker mi ni več slabo – zjutraj se običajno trgam iz objema wc-ja in nimam volje do ničesar.
Jutri je dan D, ko izvem, kako bo z mojo bolniško in sem precej na trnih. Prvič v življenju je šla moja bolniška na zdr. komisijo, zato pojma nimam, kako te stvari potekajo…
Upam, da se maš tudi ti lepo :))))))))))
O, pišuka, šele zdaj mi je jasno, da je ura že skoraj enajst! Moj je ravno pospravil vrečko čipsa in pravi, da me bo čakal samo še 15 minut 😉
Tebi in tvojima dvema želim lahko nočko, smo na vezi :)))
MA NE SAMO KOKA,PRAV KOKOŠ!!!!!MA KOMU LAŽEŠ,DEJ ZJASNI SE!!!
1. ČE BI BLA TO TVOJA STVAR,SE Z NJO NE BI HVALILA!
2. ANČYKI SI RAZLAGALA,DA SI IMELA 3 ZASTONJ SPLAVE. TUKAJ NISI NITI Z BESEDICO OMENILA SPONTANIH!!!
3. ŽE NA ZAČETKU SEM SE TI OPRAVIČILA, ČE JE ŠLO ZA ZDRAVSTVENE RAZLOGE. OČITNO NE, KER SE TOLIKO BUNIŠ! RESNICA BOLI AL KAJ!?!?
BREZ ZAMERE,MA SEM RES RAZP…….
Forum je zaprt za komentiranje.