za klemenxx
Štefan,
saj ti nisem čisto nič zameril, vprašanje je ali si ti.
Poglej, če vsaj malce spremljaš forum, potem tudi veš da kot moderator tega dela foruma, ki ga imam na skrbi pač ne pustim vprašanj in odgovoro, ki so v nasprotju z avtorskimi pravicami.
Saj lahko vprašaš vse kar želiš. Zaradi mene lahko sprašuješ tudi nelegalne stvari, ampak take poste sem dosedaj še vedno ali pobrisal, ali spremenil tekst ali thread enostavno zaklenil.
Če želiš kaj pa vem kaj – potem pa napiši e-mail naslov.
Vse kar imate med sabo privatno se mene nič ne tiče.
Lahko bi napisal thread npr.:
AnyDVD – imam težave s tem programom, prosim če ga kdo ima/pozna
naj me kontaktira na moj email naslov: stefan@krneki.com
No vidiš – tako vprašanje mene čisto nič ne moti in bi lepo pustil stvar pri miru, pa se privatno pogovarjajte kar želite!
Neke norme je pač potrebno spoštovati in se temu primerno obnašati!
Če ti kaj ni všeč, ker sem ti post zaklenil se prosim obrni na Primoža, ki je “šef” foruma in je njegova last.
Lepo se imej!
ps. sicer pa počasi razmišljam, da bi moderiranje prepustil drugim
Klemenxx
Štefan, če je kdo prijazen na tem forumu, je to Klemenxx. Z njegovim bogatim znanjem, izkušnjami in nasveti s(m)o si neštetokrat pomagali iz zagate. Nekateri niti hvala ne znajo napisati, večina uporabnikov foruma pa je zadovoljna z nasveti in pomočjo, ki je na sorodnih forumih niti pod razno ne bo našla.
Toliko! Govoril sem.
Tajfun
..ok……pogrešio sam..idem u crkvu !!!!!
..pa ne podcenjujem znanje g. klemenxx……-a——-hvala bogu da je nadarjen in da obvlada stvar -vsak nekaj ve…ne vemo pa vsi vsega zato pa vprašamo…če pa ne smemo vprašat..pol pa…..si raje kupimo OS za velko lovo…pa še programčke poleg,,,,pa je vse zelo ”legalno”..hehehe…!!!!!..saj neki red pa mora bit !!!!!!
hvala…..pa brez zamere!!!!!!..imejmo se radi….
Ej, Štef, kaj sploh kompliciraš? Če bi se tu gor prodajale piratske kopije programom in cracki in te zadeve, bi forum že stokrat ‘zaprli’. Je kr kul, da se o tem ne pogovarjamo. Imamo vsaj šanso kje vprašat stvari, ki jih drugje ne moremo, ane? 🙂
Če se pa s kom ti po mejlu meniš o piratskih kopijah, to pa ni več stvar foruma, sej ti je že klemenxx pojasnil 😉
Forum je zaprt za komentiranje.