Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Za klemenxx ADSL pogodba – dopis?

Za klemenxx ADSL pogodba – dopis?

Klemenxx nekja mi razlož danes sem dobil po pošti poštemplano pogodbo in registracijske podatke za on line registracijo ADSL?

Zanima me pa sledeče:
V samem dopisu piše da koncu tudi tole navajam:

“Radi bi vas opozorili na možnost, da Telekom Slovenije ne bo mogel zgraditi priključka ADSL oziroma ne bo mogel zagotoviti uporabe obeh naročniških paketov, kar je moč preveriti le na kraju samem. SIOL vam v tem primeru žal ne bo mogel ponuditi dostopa do interneta preko omrežja ADSL in bo prišlo do prekinitve pogodbe oziroma si boste lahko izbrali in uporabljali le Standardni paket ADSL. O tovrstnem primeru boste obveščeni že s strani delavcev Telekoma SLovenije pri izgradnji priključka ADSL”.

Ali je ta klavzula na vseh spremnih dopisih enaka in kaj če jaz hočem imeti dostop komfort ali v tem primeru lahko jaz odstopim ker ne želim imeti standardnega?

thanx

Na moji pogodbi je enak tekst.
Za take vrste uporabnika, kot nas je večina…..je tudi standardni paket Ferari (v odnosu na ISDN).
Ni mi pa jasno zakaj bi ostajal na slabši liniji, sam zato ker namesto komfortnega dobiš “samo” standardni paket?

Živjo!

Malce pozno, pa vendar. S tem je taka zadeva, da morajo biti žice iz razvodne omarice do tebe debeline 0,5 mm (vsaj mislim da je tako).
Na tej debelini dela adsl 4 MB, ali kolikor že pač, torej več kot 1MB.
Če so pa žičke tanjše, mogoče še v omaricah niso pospajkan, potem ti
bodo pa priključili samo standarden paket 1MB.
No nekako tako je temu.

Mogoče se pa lažem ??

Pa lp

ps. si ga že dobil ??

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pogodba podpisana 15.04.2004 s strani Siola ali jih je potrebno kaj gnjavit???

Če že koga???

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close