Najdi forum

Za klemenxx-a

Čau,čau Klemenxx,

ti ki itak vse veš,resno mislim,povej mi razkiko med DVD in videoc-deji, in viderekorderji in VHS kasetami.Saj sem njih pravilno”oženila” ali ne?rada bi kupila eno dobro stvar za doma,pa ne vem kako in kaj je boljše ?Napiši mi karakteristike v dobro in slabo,kaj priporočaš,pa še okvirne cene me zanimajo.Pa še kakšen TV moram imeti?
Hvala,dobri jack,lp Mika

Živjo!

Jaz ne vem nič, samo delam se da kaj vem..

Razlika med DVD-ji in video cd-ji je v zapisu podatkov, načeloma
pa zna dvd recorder (ne računalniški) ampak zunanja škatla tudi brati svcd-je….

Videorekorder pa seveda zna brati vhs kasete, ali si to želela.

Poglej jaz imam doma:

video rekorder za gledanje vhs kaset
dvd player, ki zna prikazovati dvd filme, ter svcd filme posnete iz računalnika.

kaj je dobro in kaj slabo:
mene osebno sicer moti, da novi filmi niso takoj dosegljivi ka dvd-jih ampak
so prej na kasetah.

Doma sem si sicer kupil hišni kino (sony dav dvd sistem 5 malih zvočnikov in en velik ) bolj zaradi efektov, (soseda vedno z metlo gor buta)
ki jih imaš na dvd predvajalniku, tega se pa na žalost preko kasete ne da.
Skratka efekt isti, kot npr. v Koloseju..

Cena dobrega hišnega kina je preko 100.000 sit če že kupuješ se splača plačati malce več, ker je potem boljše zadovoljstvo..

Sama cena dvd predvajalnika se pa giba od nekje 30.000 sit navzgor, vendar še vedno potem potrebuješ ojačevalnik>……

Obstajajo pa že tudi dvd predvajalniki, ki znajo predvajati divx filme, katere “kupiš” preko interneta…

Dvd predvajalniki se običajno povežejo na tv lahko preko scart priključka,
oz. preko video in avdio priključkov na tv.

Ne vem natančno kakšen tv potrebuješ, jaz sem si hkrati tudi kupil Sony-a 100 hz, pa moram reči da je kar v redu vse skupaj.

Mogoče ti bo pa še kdo drug (ki je pametnejši ki je pametnejši od mene) kaj bolj pametnega napisal!

Lep dan!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close