Za Kiko
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Za Kiko
KIKA, kje si? Si se čisto preimenovala, ali si vseskozi friziraš muco, da nimaš več časa?
Tudi jaz je zelo pogrešam,le zakaj je ni več?
Osebno mislim, da se javlja pod drugim imenom, sam nimam dokaza.
Bila sem na kratkem dopustu, zdaj sem pa že nazaj!
Pa ne misliš ničesar napisat? Malo povej kako je bilo – kolk ste seksal, se je izvoljeni izkazal?
Ja seveda sva seksala, sicer na balkonu, ker je v sobi spal otrok. Balkon pa je gledal na ulico, nasproti pa so bili tudi drugi hoteli. Upam, da nisva preveč motila okolice, nihče se sicer ni pritožil. Moj se pa tak vedno izkaže, vsakič je boljše, ful rada seksam z njim.
Kar vidim kako so se gostje drugih hotelov ob pogledu na prekrasno predstavo samozadovoljeval!
Nisva si mogla pomagat, v takšnih trenutkih pozabim na vse ostalo in obstajava samo midva in se prepustima…
Pa še enga z velikim zraven, a to pa ne?
Trenutno res nimam te potrebe, mogoče pa kdaj, nikoli se ne ve!
Kika zelo zanimivo in iskreno.Ali si pri sexu zelo glasna?
Kolikor dopuščajo okoliščine!
Šele sedaj se mi je posvetilo zakaj so naprave na Gefizik. observat. zaznali potres! – Pri Kiki so sexal! Lepo se imej še naprej!
HALO?!
Potres so zaznali na Hrvaškem, tja pa jaz niti pod razno ne grem na dopust, tolk se pa že cenim! Tako hudo pa res nismo seksali, da bi se do tja treslo!
Kdo hudiča se spet vmešava?
Nekaj se mešajo, da se še pošteno pogovort ne da!
…ja…spet eni, ki se na sredi placa prau glasno o sexu menijo…drugi, ki hodmo mimo pa naj se delamo gluhe in slepe…??????
…forum pač…take it or…:)))))
Kika pazi ta Kir te hoče na……
Ne seri in izgini iz tega foruma!
Tako se govori oz. piše!
Kika ti samo nakladaš,da se kar kadi.Po moje čez tebe samo lokomotiva ni še šla.
Kika, samo meni povej- Ali zelo stokaš, se dereš, smejiš? Saj je v sexu vse normalno. Men zelo paše to poslušat, me razrajca, da bi me razneslo!
Zdaj pa še ta! Kam naj se umaknem, da se znebim teh kozlov?!?
Jaz bi se s teboj fuul dol rada dala?
Tisto prej nisem bila jaz. Registrirat se pa ne morem, ker me je ena šoja prehitela!
Forum je zaprt za komentiranje.