Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Za kaj vse uporabljate olje 31 in tea tree kremo?

Za kaj vse uporabljate olje 31 in tea tree kremo?

Just,..
hvala

Jaz za glavbol, 31 mislim. drugo pa ne uporabljam.

tea tree kremo imam vedno v kovčku s prvo pomočjo. Pri nas sta že otroka navajena, da če ju kaj boli, da se z njo namažeta. Poleti je hčerko recimo bolelo uho in se je z njo namazala – zjutraj je bilo dobro, bolečin ni bilo več.
31-ke ne uporabljam, uporabljam pa mleko za sončenje.

Zakaj praviš, da ga uporabljamo vse???

Jaz ga ne uporabljam :))))))

Olje 31 za bolečine pri menstruaciji, za boleče grlo, boleče uho, za vnete dlesni, tea tree kremo pa sem uporabla, kadar je tamali imel vneto rit do amena, je edino to pomagalo:)

Moja 5 letnica ima Tea tree kar v svoji kosarici in je navajena, da se kar sama zrihta, ce se kdaj kam udari….

Hcer namazem tudi po lickih kadar ima zelo suho kozo.

Olje 31 pa imamo pri roki za vse ostalo: glavobol, kaselj, nahod, bolecine v sklepih, kopel, disavo…

hvala,..da mi ne bo le ležalo v omari rajši vprašam,..

Lahko prosim poveste kaj storiti če gre za prehlad in boleče grlo, tako za otroka 10 let in zame. kaj naj zdaj storim s tem oljem 31, koliko kapljic v vodo in ali to popiješ ali grgraš, hvala vam!

5 kapljic na sladkor, pa pojej.

Lahko to tudi 10 letnik?? In kolikokrat to na dan, koliko časa, res nimam pojma, hvala.

Tudi jaz imam doma to ojle 31 in tudi jaz ne vme točno, kaj naj si z njim začnem.

Kako ga uporabljate ob glavobolih in kako ob bolečih menstruacijah???

Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close