Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika za jutri imam jabolčni zavitek-kaj naj skuham zraven?

za jutri imam jabolčni zavitek-kaj naj skuham zraven?

ideje?hvala!

mineštro? malo bolj bogato,nasitno,zelenjava iz vrta,krompirček notr,cmoki.. ? gosta in polna?

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Če je jabolčni izpostavek kot pica, potem kaj bolj lahkotnega. Ker si jabolčni predstavila kot glavno jed. Saj ni problem, če greš kdaj kontra. će to ni v navadi. Ke bi pojedli cel protvanj, potem pa še oren večerjo in kosilo in bi potem hujšali. Sorry. A sladica ne more biti morda vmesna malica v neki manjši meri, ker ne moreš zbasati vsega naenkrat? Malo me zmoti, ko potem mnogo sprašuje, kako hujšati, a bi vse naenkrat dali v sebe, pri čemer verjetno ne lažem. Kot razumem te jedilnike, imate povsod glavno jed in jih je nekaj na dan na veliko. Zato rezultati odstopati ne morejo. Predno pa slučajno ob nezadovoljivem odgovoru poskočiš, kar preberi vse, kako bo, ko bodo spet vprašanja. Če pa niamš težav, pa povej, morda ti katera druga prišepne in če je res potrebno še sladico ob vsem, ko se boste želele znebiti tudi tistih nekaj pol deke. Ker je bistvo, kako zaužiješ vse skupaj. Štrudl paše pa skorajda povsod, tudi ob polenti ali pa po mesni tiadi. Če imaš še kaj placa.

… čisto navadna juhica bi šla (kaka kremna, dobra bučna, korenčkova, whatever).

JA ŽGANCE ANE !!

Jabolčni zavitek je itak samo sladica, torej je vseeno, kaj skuhaš, ane?

Jasno kot beli dan, zraven štrudlja gre zelenjavna juha. Ta bo jutri pri nas in v njej se bo našlo: grah, korenček, kolerabica, brokoli, pest prosene kaše, morda še kakšen krompir in vse začimbe, ki sodijo zraven. Preprosto in zdavo.

tudi jaz sem takoj pomislila na zelenjavno juho, tako malo bolj obogateno, gosto, da se naješ, ker štrudelj je sladica.

Kaj imate pa pri pici kot glavno jed? Če bi se že odločala, ostanem pri štrudlju, zelenjavne grahe pa sami jejte, da se mi kam ne obesijo pri rebrih. Ker hodite iz ene skrajnosti v drugo.

Ja eno dobro zelenjavno juho.

Zelenjavna juha je za nas premalo.
Lahko je polna nevemčesa: graha, fižola, bučk, paprike, krompirja…je še zmeraj samo juha, hehe.
Torej odvisno, česa ste navajeni, oziroma, kaj vam je dovolj. Meni bi obadva eno uro kasneje že brskala po hladilniku.

Piščančjo obaro, zraven pa žgance.

Čisto nič. Jabolčni štrudelj in en gosti jogurt (tipa grški) ali pa kislo mleko. Izvrstno.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

…čevapčiče,ražnjiče in pečene hrenovke,zraven pa šobsko solato.

Za posladek pa štrudelj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close