Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !

Ojla, Johanus!

Očitno še kar buriš duhove tule. So te spet totalka napadle ;))) Če te ne bi poznala, bi se mi še zasmilil, he he.
Priznam, da mi je zanimivo in zabavno, kako sliko si tule nekateri ustvarjajo o tebi na podlagi napisanega.

Za vikend bo bolj grdo vreme, pa s(m)o danes malo bolj zoprni 🙁 Boljš da tud jaz neham pisat preden kako bedarijo izpod prstov sčaram.

LP!
a.

Pisemce za G. Johanusa

Ma, ja…štiri križce mam samo za nick, tako kot ti Johanus…eni pač napišete črke, jaz sem pa znakce…eni se skrivate za zaveso črk, jaz pa simbolčkov. Vsi smo pa kao anonimni. Misliš, da si ti javen zato, ker si v nicku neko ime napisal? Štirih nimam na grbi..tri pa še mal pa res. Zdej se bom pa hvalila, da se bo kar kadilo…….vsi mi dajo deset manj, celulit preganjam s športanjem, nedavno se mi je ponujal tipček, ki bi bil skor lohk moj sin, pa hudo hot je billlll, …družim se z mladino, skup se zabavamo, družim se tud s starejšimi, sam če so intelektualno in finančno na mojem nivoju:)))))))))) Ko bom imela štiri križe jih bom nosila ravno s takim veseljem, kot jih zdaj nekaj…zaradi let k sreči nimam težav…klinc, petek je dan za metek…naredmo si ga lepega!

Sam, moraš pa priznat, Johanus, da sem te dobro analizirala! Ni samo Rugelj car, tud jaz imam nekaj teh sposobnosti…celo trikrat na dan zmorem:))))

Mam pa očitno premal dela zadnje dni, da tukaj bedarije pišem:))))

OK, verjetno tud mal šarma premoreš v živo, se bom enkrat nalašč prepričala, tako, da ti ne boš nič vedel (ne bom te pocukala in rekla, jaz sem štirje križci…), drugač te ne bi bejbe obletavale…tud mlade kešpi*ke majo baje vsaj mal okusa.

Brez zamere, jaz nisem prepirljivo bitje, vedno sem za pipo miru:)

uživaj v drugi mladosti!

LP od ++++

Tjaška, si nazaj. Cmoka!!Kar trikrat!!!

Tvoj

JOHANUS

Johanus, vidim, da kar nekaj delujes po temule čveku. Tudi dobro ti gre. Ti navihanec !

Drži se! Tvoja Ninči

Mile Madone in cenjeni gospodje!

Sprovocirate me, da nekaj napišem. Sledeče sem k’r mal prekopiral.
Za vse jezne in nezadovoljne dame. za tiste, ki ste prijazni so ta razmiljanja že del vsakodnevnega življenja.

Torej:

Vzemite si čas zase. Lani je v neki anketi kot najpogostejši vzrok stresa kar 62 odstotkov vprašanih Američanov navedlo pomanjkanje časa. In verjemite, tudi v Sloveniji je statistika podobna. Priporočajo: vsaj desetino dnevnega časa posvetite sebi. Bodite egoistični, v tem primeru je to, po mnenju strokovnjakov, še kako priporočljivo.

Res je, v isti anketi je 58 odstotkov anketiranih ljudi kot vzrok za nezadovoljstvo navedlo finančne težave. Žal nam je, tukaj vam ne moremo pomagati. Treba si bo pač poiskati pomoč finančnega strokovnjaka ali vsaj prebrati kakšno knjigo ali članek na to temo.

Smejte se. In nasmehnite se neznancem na ulici. Kar tako, »za hec«, za dobro voljo. Čeprav se sliši kar preveč enostavno, mi verjemite, da pomaga. Sam namreč redno uporabljam to tehniko sproščanja.

Od nasmeha do optimizma je le korak. Vas kaj stane, če ste pozitivni. Nič. Torej, poskusite. S svojim optimizmom boste osrečevali ljudi v svoji bližini, ti pa vam bodo to na takšen ali drugačen način vrnili. Se splača. Preverjeno.

Najbližjim pokažite, da jih imate radi. Je to zares tako težko? Potrudite se. Tu in tam kakšen topel objem, stisk roke, telefonski klic, mogoče sms, mogoče kakšen prijazen mejl, poljub in pohvala bodo na vaše odnose blagodejno vplivali.

Radi dajete? Seveda. Vas v vašem delovnem okolju poznajo kot »čarovnika majhnih daril«? In svoji ljubici na sosedovem vrtu radi ukradete narciso? To je lepo. Vendar neradi prejemate (darila). Tudi pohvale, zahvale in objeme. Nikar. Vemo, da mora biti človek močan, da je sposoben prejemati. In v vas je zagotovo dovolj te notranje moči. A ne?

Bodite fizično aktivni. S tekom, plavanjem, skakanjem ali kakšnim drugim razgibavanjem kateregakoli zakrnelega telesnega uda boste korak bliže občutku popolne sreče. Seveda boste vmes trpeli, bolečina vas bo namreč dohitela, ne glede na to, kako hitri boste. Toda zavedajte se, da se bodo v potokih znoja hkrati z vas zlili tudi hudourniki vsakodnevnih težav.

Poiščite čas za prijatelje. Določite en dan, popoldan ali večer na teden za skupno druženje. Vaša partnerka bo – vsaj načeloma – vedela, kje ste in bo s tem imela skrb manj. Nekaj prijetnih ur ob taroku, na nogometni ali košarkarski tekmi pa zna predvsem moške presneto dobro sprostiti in nam napolniti energetske baterije. Ob tem se zna razviti še neformalen klepet med tistimi, ki jim najbolj zaupate. Bonus: ali ni bolje plačevati piva prijateljem kot pa psihiatru njegove seanse?

Ne iščite prepira. Imejte pozitiven odnos do tistih, ki vas obkrožajo.

Ne glejte stran. Vaši prijatelji, sorodniki, partner delajo stvari, ki vam gredo na živce. In te težave se ne bodo popravile same od sebe. Soočite se z njimi oz. z njihovimi avtorji. Pogovorite se iskreno in brez zadržkov. Tudi če napak, ki vas motijo, vaši bližnji ne bodo popravili, jih boste vsaj lažje razumeli. Skratka, strpnejši boste. In to je zelo pomembno (poglejte samo našo razgibano družbeno-politično sceno).

Pojdite redno na masažo ali za teden dni v kakšne razvajajoče toplice. Cene niso tako visoke, da si jih ne bi mogli privoščiti vsaj enkrat na leto. Le malo več organiziranosti potrebujete v svojem življenju. Človek, za božjo voljo, zberi se.

Ste zavistni (kot vsak povprečen Slovenec)? Pa vam ni treba biti, veste?! To, da ima vaš sosed tri avtomobile, predvsem pa enega daljšega, naj vas ne skrbi. Res je, da ima tudi vikend na morju, ampak tudi vi greste vsako leto na počitnice, kajne? Raje stopite do Karitasa ali pa do Amnesty Internationala in jima podarite po nekaj tisočakov slovenskih tolarjev. Veste, naš slovenski denar –čeprav ga je le nekaj tisočakov – je nekje v daljni in črni Afriki vreden neznansko mnogo več kot pa z zavistjo okrašen sosedov vikend na hrvaški obali.

Malenkosti so najpomembnejše. Kako so že rekli po teveju? Misli globalno, deluj lokalno. Tako naredite tudi vi. Zavedajte se, da (dnevne) malenkosti sestavljajo vaše življenje. In ne samo to, od teh vaših »malenkostnih« dejanj bo mogoče odvisno razpoloženje vaših (podrejenih) sodelavcev, trgovke v bližnji trgovini, vaših staršev, družine, otrok, partnerja. Vseh.

Kljub prepisanemu tekstu, vam iz lastnih izkusenj povem, mile dame, da se po vsem tem čudovito počutim v ženski ali moški družbi. Se narežimo do solz!!!!

V globokem priklonu,

JOHANUS

“…da se po vsem tem čudovito počutim v ženski ali moški družbi..”

Ubožec, hodiš na skupinske terapije ? Cajt bi že bil !

He, he, he, ………………………!

V priklonu,

JOHANUS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close