Za JOHANUSA iščemo ženskico, pod nujno !
Aja? saj ne vem kje je johanus snel, da rečejo iso-propyl alkoholu izopropanol samo farmacevtke. tudi prvič slišim, da ga prodajajo v lekarnah (mogoče ga res, ampak je vseeno malo čudno). dragi johanus, tako mu rečemo tudi tisti, ki se ukvarjamo z molekularno biologijo, biokemijo,…in še nekaj bi se nas našlo…
johanus, rabim pa en tvoj nasvet oz. predlog. izgleda, da bo ta vikend kar lepo vreme. svojega dragega bi peljala na kakšen izlet. poznaš kakšno dobro in izvirno destinacijo? recimo, na tvojem koncu? obljubim, da ne bom kukala preko trdnjave tvojega gradu.
pa pa :))
No pa lepo po vrsti.
Draga Maja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mene boste tle babe jebale v kemiji, jok brate !!!!
iso-propiyl alcohol = 2-Propanol = C3H8O
Izopropanol je pogovorni termin lenih studentk na biologiji in farmacevtk ter trgovcev. Če bi pri meni na izpitu rekla IZOPROPANOL, maš dvojko per takoj !!!
Aja?
Ker ti lene farmacevtke nočejo naliti tistih 200ml, ga lahko kupiš v CHEMO. poskusi Sanolabor, Jest ga mam še ene 2 dcl.
Ja Maja še tole, mrzlo je, zato ne rini na Gorenjsko. Ko bos šla s fantom mimo mene, se ustavita, imamo kaksno uro, da obhodimo rozice in ribnike. Pol vaju povabin še na čaj.
V priklonu,
JOHANUS
dragi johanus!
hvala za tvoje skromno mnenje, da sem lena študentka, ki se te je odločila jebat (po tvojih besedah). smola, ker imam doktorat iz biokemije! zato se ne morem strinjati s tvojim novim terminom: iso-propiy(!)l alcohol, ker sploh ne obstaja, kvečjemu brez i. ker se mi zdi, da spadaš še v staro tehnično gardo, bi vseeno ostala pri izopropanolu, ki zaenkrat še ni pogovorni termin, ampak kar strokovni (smola zate, da je večina mojih sodelavcev kemikov) oz. tuje: isopropanol, alcool isopropilico, propan-2 ol, alcohol isopropilico… ne skrbi, ga imam v laboratoriju.
hvala za povabilo na čaj. res je bilo mrzlo, pa sem se raje s svojim dragim stisnila pod odejo. drugič!
vso srečo pri iskanju. kdor išče, ta najde. kdor pa preveč izbira, dobi izbirek.
lep dan!
Maja, hitro očala gor, ker si v svoji ihti narobe prebrala, ti bom pomagal.No poglej napisal bom z velikimi črkami. Torej; ISO- PROPIL ALCOHOL. N o Maja, a je zdej šlo ???????????????? :o)))))))))))))))))))
Maja nič ne obstaja brez ali z i-jem
Moj Kemijski priročnik vzemi v roke in prečitaj, saj si pridna, Ane!!!
Tale tvoj doktorat je mal na majavih nogcah, al’ si ga pa le želiš. No, saj si pridna!!! Saj so že stari ljudje rekli, da se s pridnostjo dlje pride, kot s pametjo!!!
Maja, v globokem priklonu in ne se bockat z JOHANUSOM, sploh pa, če ne veš kdo je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JOHANUS
uuu, johanus, tebe pa res nervirajo pametne ženske!
poglej johanus, greva po korakih. zdaj bom skopirala vrstico, ki si jo ti napisal v enem izmed zgornjih postov. tukajle:
iso-propiyl alcohol = 2-Propanol = C3H8O
ker mi je jasno, da zelo dobro vidiš, vem da si tudi opazil tale ˝i˝ v propiyl. no, vidiš, da gre.
drugi korak: kopiram še eno tvojo izjavo: ˝nič ne obstaja brez ali z i-jem˝. v svoji novi definiciji v zadnjem postu namenjenem meni pa si že izpustil Y. spet kopiram: ˝Torej; ISO- PROPIL ALCOHOL˝.
še malo pa bova prišla do izopropanola. na žalost si ravnokar pogorel na celi črti. jaz doktorat že imam in ti mi ga s svojim petelinčaknjem ne moreš vzeti, čeprav togotno cepetaš od te želje.
let´s face it: tudi na ženskem čveku se najdejo kokice, ki so pametnejše od tebe. si prišel, videl in doooolgo kikirikal, dokler ti ena kokica ni na grebenček stopila. in ker je velik, te boli še toliko bolj. šopirjenje pa le prihrani za svojo kokoško, ki se ti bo priklonila vsakič, ko jo boš hotel nabrisati.
saj si še kar zabaven s svojim razkazovanjem, ampak včasih pa le priznaj, da tudi tebe naskoči kakšna pametna kokica.
pa ne bo no tako togoten, saj si uglajen pameten gospod z lepimi manirami. globoko dihaj, štej do deset pa se boš umiril. potem pa odpri oči in pred tabo bo stala popolna (nevedna) kokoška.
lep dan!
Si kot Fata definitivno, ona tud dela na faxu, obe sta pa čistilki.
Ko te bodo nagnali čistit laboratorij puskusi najti plasticno flašo ki ima nalepko in na nje piše 2-propanol. Strgaj nalepko, jo nesi domov ni poskusi prepisat text. Ko bos prišla do ISO-PROPYL ALCOHOL- a, pa to napisi 100x, saj ti bo uspelo tista rogovilica ( Y ) je črka ipsilon, ki se je v osnovni soli niste učili, ampak vseeno poskusi. Če ne bo šlo pa lepo poprosi kaksnega slabšega dijaka srednje kemijske šole. ta ti bo to razložil na izust!
Lubika, kar se pa pameti tice, ti je pa tudi Fata ne zavida! Rineš kot bik v nova vrata, pa čeprav nimaš pojma. Fata te mimogrede nese, saj je njen čistilni doktorat priznan, ti si pa namišljena nosečnica. Poskusi z makrogolglicerol ricinolatom, mogoče boš spregledala, da je tisti kos papirja odpustnica iz Polja in ne diploma!!!
Najbolj butasti so ljudje ki se predstavljajo za nekaj kar niti slučajno niso in nikoli ne bodo !! ( psihiatri to poimenujejo psihična motnja)
Sram naj te bo !!! Gotovo si blond !
ha ha ha, johanus, saj se mi kar smiliš. sem pokazala tvoje budalaščine svojim sodelavcem (kemikom) in moram reči, da so se zelo zabavali :))…končno si pokazal koliko je resnice v tvojem priklanjanju…
če te ena pametna ženska takole dobi na finto, se pa repenčiš kot kak razvajen otrok, pa še čisto brez samozavesti si. ja, podobni ljudje se najdejo, ampak jaz se bojim, da te še Fata ne bi pogledala. pa ne obupaj. mogoče ti pa kakšna le nasede. že to, da učiš ženske kuhati na ženskem čveku veliko pove o tebi 🙂 ker ženski spol apriori tretiraš kot manjvreden, neumnejši, bolj blond, itd., ti predlagam, da nehaš izgubljati svoj dragoceni čas v takšnem kurniku (nekoč si se hvalil, da se v njem dobro počutiš, a se mi zdi, da le ni več tako kot je bilo, a ne?) in se posvetiš temam na moškem čveku in naučiš moške svojih metod pranja možganov in degradiranja nasprotnega spola. ženske se bomo pa še naprej pogovarjale o pometanju in ličenju 🙂
pa pazi, da ne bo dr. rugelj pogledal s kakšnega tvojega posta, imam občutek, da bi se idealno razumela. ne sekiraj se preveč, če si osamljen petdesetletnik s celo vrečo kompleksov, ki jih sprošča na tem forumu. stres je eden izmed dejavnikov, ki lahko vodijo k razvoju raka, zato je tudi to, da sprostiš vso svojo napetost in gnev, eden izmed korakov k preprečevanju raka na prostati.
ja, dragi johanus, res sem blond, visoka, vitka, pametna (na tvojo smolo še vedno z doktoratom :)), zabavna, mlada in samozavestni moški zelo uživajo v moji družbi. pa tudi moj me ima za sebi enako. moških prijateljev, ki cenijo takšne ženske, pa imam tudi precej. ker vem, da ne verjameš (oz. nočeš verjeti, najlažje je zanikati) mojemu opisu, ki tebi predstavlja nedosegljiv cilj, pa ti pošiljam en sončen pozdravček in ti želim, da obstaja na svetu vsaj kakšna kunigunda s tremi razredi osnovne šole, ki bo verjela tvojim ˝bučkam˝ in bo hvaležno brisala prah po tvojih (imaginarnih) sobanah.
upanje umre zadnje, četudi si že na robu obupa.
lep in sončen dan :)))
Forum je zaprt za komentiranje.