za grde dedce
wd40a148, 15.12.2021 ob 19:26
dons smo mel debato, kako majo lahko grdi dedci lepe ženske…
no bolj ko se dečva smeje, manj vidi…
… znanost…
Jp. Itak je nasmeh nekaj najlepšega na ženski. ?
Epic Fail, 15.12.2021 ob 19:46
Jp. Itak je nasmeh nekaj najlepšega na ženski. ?
mhm, mene samo to še žene…
dolgolaskica, 15.12.2021 ob 19:30
? lepota je relativen pojem isto grdoba…
tko da… glupa izjava
Res misliš❓ Pravzaprav ni tako preprosto vse skupaj, kajti lepoto, kot najbrž (še ne) veš, lahko prikažemo skozi prispodobo ledene gore. Večina namreč vse preveč da na subjektivni del… dasiravno je večji, navidez skriti del “lepote” objektiven, v domeno katerega sodijo zlati rez, proporci, razmerja, sorazmerja…
Denimo pri Nivei je bila narejena obširna raziskava o dojemanju lepega, in ko so analizirali odgovore ljudi, so dobili en tak splošen model lepega. Ta je: jajčasta oblika glave, ki je ožja v spodnjem delu, velike oči, beli zobje, obraz, razdeljen v tretjine, nos, ki mora biti znotraj razmerja zlatega reza,…
No, pa pustimo obraze pri miru in se vrnimo k telesu. Tudi tu je podobno, le da se od človeka do človeka mnenja najbrž bolj razlikujejo in gre v večji meri za stvar osebnih preferenc. Saj veste nekateri dajejo prednost oblinam (“da imajo kaj za pr’jet”), zopet drugi, pedantni esteti gledajo na zadeve drugače in iščejo skladno perfekcijo, kakršno je recimo mogoče opaziti med vitkimi manekenkami na raznih modnih revijah.
donporleone, 15.12.2021 ob 19:58
Res misliš❓ Pravzaprav ni tako preprosto vse skupaj, kajti lepoto, kot najbrž (še ne) veš, lahko prikažemo skozi prispodobo ledene gore. Večina namreč vse preveč da na subjektivni del… dasiravno je večji, navidez skriti del “lepote” objektiven, v domeno katerega sodijo zlati rez, proporci, razmerja, sorazmerja…
Denimo pri Nivei je bila narejena obširna raziskava o dojemanju lepega, in ko so analizirali odgovore ljudi, so dobili en tak splošen model lepega. Ta je: jajčasta oblika glave, ki je ožja v spodnjem delu, velike oči, beli zobje, obraz, razdeljen v tretjine, nos, ki mora biti znotraj razmerja zlatega reza,…
No, pa pustimo obraze pri miru in se vrnimo k telesu. Tudi tu je podobno, le da se od človeka do človeka mnenja najbrž bolj razlikujejo in gre v večji meri za stvar osebnih preferenc. Saj veste nekateri dajejo prednost oblinam (“da imajo kaj za pr’jet”), zopet drugi, pedantni esteti gledajo na zadeve drugače in iščejo skladno perfekcijo, kakršno je recimo mogoče opaziti med vitkimi manekenkami na raznih modnih revijah.
Mene pa zanima, kje si dobil ta podatek o raziskavi pri Nivei? Hvala.
Grd dec dobi žensko, če ima veeeeeliko denarja. Kaj misliš, da je melanija izbrala trumpa, ker je bil lep, ali ker je bil dober, pošten, prijazen, kulturen.
Ne, vzela ga je, ker je bil bogat. Keš pi ćka, ki kar nekaj zgleda in grduh. Tega je mnogo. In vsem tem grdunom je skupno, da so booooogati. Vegradov delavec niti blizu ne bi prišel, tudi če bi bil lepotec kot Clooney ali Brad Pit.
Grenivka422, 15.12.2021 ob 21:06
Mene pa zanima, kje si dobil ta podatek o raziskavi pri Nivei? Hvala.
Draga moja,
v Playboyu, kaj si pa mislila❓
Pravzaprav je res iz zloglasne revije, ki pa je vselej vsebovala izčrpne intervjuje z najrazličnejšimi osebami. Dotični intervju, iz katerega je bil vzet drugi odstavek zgornjega komentarja, je bil recimo z enim (naj)bolj znanih slovenskih plastičnih kirurgov.
.https://www.metropolitan.si/aktualno/playboy-intervju-franci-planinsek/
donporleone, 15.12.2021 ob 21:51
Draga moja,
v Playboyu, kaj si pa mislila❓
Pravzaprav je res iz zloglasne revije, ki pa je vselej vsebovala izčrpne intervjuje z najrazličnejšimi osebami. Dotični intervju, iz katerega je bil vzet drugi odstavek zgornjega komentarja, je bil recimo z enim (naj)bolj znanih slovenskih plastičnih kirurgov.
.https://www.metropolitan.si/aktualno/playboy-intervju-franci-planinsek/
Uf je dolg intervju, ga bom prebrala. Hvala za link.
donporleone, 15.12.2021 ob 23:05
Ni problema, si imela vsaj zanimivo večerno branje ?.
Ja pa je bilo par podatkov kar zanimivih, čudno da je sploh privolil v tako osebni pogovor. Je težko kategorni egotripaš, profi na svojem področju, pa še tole okrog UKC-ja je zanimiva zgodba. Me pa prav zanima, kako se mora počutit, ko ima non stop joške v rokah hahah
Grenivka422, 15.12.2021 ob 23:54
Ja pa je bilo par podatkov kar zanimivih, čudno da je sploh privolil v tako osebni pogovor. Je težko kategorni egotripaš, profi na svojem področju, pa še tole okrog UKC-ja je zanimiva zgodba. Me pa prav zanima, kako se mora počutit, ko ima non stop joške v rokah hahah
joški so večinoma precenjeni, ti , ki jih ima pa on v rokah so pa večinoma ena srednja žalost.
Forum je zaprt za komentiranje.