Za € bi jo pokazale vašo od spredaj?
Ne. Samo od strani, iz razdalje 3.2 kilometra. Se strinjaš. Me zanima. Si iz ljublane? Piši mi na psihiatrija@gmIl.com
(Zraven prinesi meter.)
Hedvika, 27.09.2025 ob 08:41
Ne. Samo od strani, iz razdalje 3.2 kilometra. Se strinjaš. Me zanima. Si iz ljublane? Piši mi na psihiatrija@gmIl.com
(Zraven prinesi meter.)
Od blizu bi mi jo pokazala tvojo za 500 €? Lahko tudi več ti plačam. Kontakt imam situiranrazvajam@gmail.com.
Anonimno 580, 27.09.2025 ob 13:03
Po30.9. se lahko zmenima zastonj
Tudi lahko…. Mi sporočiš na situiranrazvajam@gmail.com, da se dogovorima za srečanje?
Pokažem jo za 300 eur. Samo z razdalje 1.68 km. Si za? Piši mi na ostrostrelkabedakov@gmaill.com
Hedvika, 27.09.2025 ob 15:36
Pokažem jo za 300 eur. Samo z razdalje 1.68 km. Si za? Piši mi na ostrostrelkabedakov@gmaill.com
Mi jo pokažeš iz razdalje 0,5 m (pol metra) za nagrado 500 €? Moj kontakt situiranrazvajam@gmail.com.
Anonimno 10207, 27.09.2025 ob 15:52
Mi jo pokažeš iz razdalje 0,5 m (pol metra) za nagrado 500 €? Moj kontakt situiranrazvajam@gmail.com.
Piši Briini, on/a ti jo bo pokazala. Pogledat jo moraš od zadaj. Učke in nos imej čim bližje, kakšnih 5 cm blizu. Mislim da boš prezadovoljen, če sem prav prebral, so včeraj imeli pasulj za kosilo. Veliko užitka ti želim. Verjamem, da bo prva runda zastonj, kajti Briina je ena full prijazna in radodarna oseba. Za vnaprej se bosta pa že zmenila.
Briiina, 27.09.2025 ob 19:01
Pejt Lojzek u sredo na svinjski sejm. Dobr veš kje je to. Pa si kupi neki pameti.. spostivanja do žensk. Pa najbolj pomrmbno …pogum. Kdo ve mogoče bom tudi jst tam iskala ljubimca. Ki ga nebo strah tak kot Lojzeka.
Svinjski sejm v Celju je pravšnji za tebe. Čeprav težko, ker je takšnih kot si ti zelo malo, je pa to še edino upanje, da boš našel sebi primernega, takšnega kot si ti, zanemarjenega in smrdljivega prasca.
Lojzek. Ko boš glih na svijnskem sejmi si še prasice oglej. Boš vsaj enkrat od blizu pizdo vidu. Bolnik nedonošeni in antipatični. Ker ženska ti nebo nobena jo dala. Še za povohat ne. Aja…oprosti. sj fukat pa itak nimaš s čim. Pa tud če bi imel kurca. NEBI UPU. ker si pač nedonosenček. Mamin sinko in zguba. L.p Vedno tvoja Brina.
Briiina, 28.09.2025 ob 12:36
Lojzek. Ko boš glih na svijnskem sejmi si še prasice oglej. Boš vsaj enkrat od blizu pizdo vidu. Bolnik nedonošeni in antipatični. Ker ženska ti nebo nobena jo dala. Še za povohat ne. Aja…oprosti. sj fukat pa itak nimaš s čim. Pa tud če bi imel kurca. NEBI UPU. ker si pač nedonosenček. Mamin sinko in zguba. L.p Vedno tvoja Brina.
Jaz lahko vidim karkoli, ti pa v svoji prevzgojni ustanovi lahko vidiš samo usrane kurce, ko jih tvoji sotrpini vlečejo iz tvoje riti.
Forum je zaprt za komentiranje.