za drkanje na plažah ste krive babe in država
Moškim je Gospod dal jajca, ki se vsak dan napolnijo s spermo, to je semenska tekočina, ki oplodi babo, da gre vrsta dalje, to je OSNOVNO pravilo in načelo narave. Da gre vrsta naprej.
Če si dec ne sprazni jajc v babjo pičko, ima prepolna jajca, ki si jih MORA sprazniti na drug način. To je isto k kot moraš srat pa scat razumeš.
Drugi načein , ki je NEŠKODLJIV je drkanje. Al kaj bi ve rade, da vas posiljujemo, pol pa spet cvilite.
Potem se pa drka na plažah, saj tam so lepe lmlade godne punce.
Al kaj si ti mislu, da bom na maljevca drkal.
Država je pa kriva, ker se bi morala zavedati problema, ki je, da je premalo žensk za pofukat in bi morala uvesti zakon, ki bi bil obvezen za vse godne ženske, da dajo fukat moškim, vsaj vsaka enkrat na dan, take so potrebe spolno zrelih moških.
Gospod je tako odločil, pritožbeno pismo nesite župniku, da ga bo po rimskokatoliških poteh dostavil Gospodu. Tudi župniki fukajo in drkajo mar ne.
Anonimno 10048, 03.07.2025 ob 14:33
Moškim je Gospod dal jajca, ki se vsak dan napolnijo s spermo, to je semenska tekočina, ki oplodi babo, da gre vrsta dalje, to je OSNOVNO pravilo in načelo narave. Da gre vrsta naprej.
Če si dec ne sprazni jajc v babjo pičko, ima prepolna jajca, ki si jih MORA sprazniti na drug način. To je isto k kot moraš srat pa scat razumeš.
Drugi načein , ki je NEŠKODLJIV je drkanje. Al kaj bi ve rade, da vas posiljujemo, pol pa spet cvilite.
Potem se pa drka na plažah, saj tam so lepe lmlade godne punce.
Al kaj si ti mislu, da bom na maljevca drkal.
Država je pa kriva, ker se bi morala zavedati problema, ki je, da je premalo žensk za pofukat in bi morala uvesti zakon, ki bi bil obvezen za vse godne ženske, da dajo fukat moškim, vsaj vsaka enkrat na dan, take so potrebe spolno zrelih moških.
Gospod je tako odločil, pritožbeno pismo nesite župniku, da ga bo po rimskokatoliških poteh dostavil Gospodu. Tudi župniki fukajo in drkajo mar ne.
… zakaj je mamo žgal trikrat na dan in ti butal s kurcom v tvojo votlo glavo.
Ateja vprašaj…, 03.07.2025 ob 14:47
… zakaj je mamo žgal trikrat na dan in ti butal s kurcom v tvojo votlo glavo.
Podpiram!!!!
Vsaj trikrat na dan hočem in sem ti mojemu tudi lepo povedala. Pa je oblubu in se trudu par dni, potem pa ni mogu več.
E, pa sem našla še dva kolega, da mu pomagata, pa tud ne moreta vsak dan.
Vidiš, pa tako dalje in dalje. Noben ne more vsak dan. Samo lapat, to ja. Se pošteno poleg spravit, to je pa megla.
Al si pa ti mislu, če ga namočiš, malo mrdneš in ti že pljune, da je to seks? E, ni, veš. Za tako se mi ne splača niti pripognit. Samo sramoto si delaš.
Pa vem, zakaj mlade punce gledaš. Ker si na eno konkretno babo sploh ne upaš splezat, tako ki ve, kako se je treba zravn spravit.
Revček si, veš.
Forum je zaprt za komentiranje.