Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za @Darwin-a

Za @Darwin-a

Pa kaj sem ti naredili?

Povedal sem to kar mislim. Kje je problem? Še celo v bran sem ti stopil.

Tudi tebe ne bi smeli žaliti.

Ampak kako te ne bodo, če pa pišeš takšne stvari.

Ne bom ti tukaj grozil preko interneta, samo verjemi, da si ne želiš, da se v živo srečava.

Odgovor na objavo uporabnika
UstaviteKonje, 17.09.2021 ob 14:58

Pa kaj sem ti naredili?

Povedal sem to kar mislim. Kje je problem? Še celo v bran sem ti stopil.

Tudi tebe ne bi smeli žaliti.

Ampak kako te ne bodo, če pa pišeš takšne stvari.

Ne bom ti tukaj grozil preko interneta, samo verjemi, da si ne želiš, da se v živo srečava.

Vojska trolov se kažeš da si. Ja ne želi si da se srečamo v reali.

Kaj naj bi se te bal. kaj mi boš storil, me boš zaklal?

Pridi, da te vidimo, pridi manijak debilni manipulantski gnusni.

Če bi zakon dovoljeval in se ne bi kdo mešal v to lahko vsak svojo skiro prineseva pa zavihtiva če si tako prekleto pogumen. mrš, pra?ec

Kaj sploh počneš v tej temi? Tema je za Darwina, si ti Darwin? majmun jedan manipulatorski, ki nalašč zavaja z besedami kdo žali in ponižuje. Na daleč vas zavoham in za vas ni lepih besed.

Jao, stopiš človeku ob stran, ta te nazaj napade.

Alright then….

UstaviteKonje, 17.09.2021 ob 15:05

Jao, stopiš človeku ob stran, ta te nazaj napade.

Alright then….

Pober se pa svoje vosle ustavi saj konjev nimaš. Sebi krivično pripisuj po krivici če si upaš.

Darwin120, 17.09.2021 ob 14:51

Hinavec, 17.09.2021 ob 14:43

Darwin120, 17.09.2021 ob 14:37

Grenivka422, 17.09.2021 ob 14:17

iDESI603, 17.09.2021 ob 02:57

Zdravo Darko (če se ne motim).

Nocoj sem se malo “spravil nate”. Zato se želim opravičiti. Ni bil moj namen te poniževati ali kakorkoli napadati. Načeloma se mi sploh ne zdiš napačen človek, takole preko foruma.

Kar sem hotel predstaviti, je, kako nadležno je tole “nabijanje” enega in istega, po možnosti na osebni ravni in v obliki “nizkih udarcev”. Nič drugega. Glede na to, da si se danes izrekel za to, da je čisto prav, da so policistom metali granitne kocke v glavo, sem prepričan, da boš z enakim razumevanjem sprejel tudi moje početje.

Upam vseeno, da sprejmeš moje opravičilo kot iskreno in iz srca.

Lep večer in upam da brez zamere.

Željko (a.k.a. iDESI)

Veliko ste ga napadali in žalili vsi po vrsti. Meni se to zdi zelo žalostno! Vsi smo tu gor enaki, vsak ima pravico do svojega mišljenja, mnenja. Eni tako, drugi drugač. A tisti ki nateguje piščanjčji file in kozo, te pa ne moti? Lp

Poglej. Vsaj kot je opaziti se izbiraš enak nick. S tem obstaja tudi sledljivost tvojega mišljenja,ki ga zapišeš.

Ti ljudje, ki non stop spreminjajo svoj nick, da ostajajo skriti in imajo ves čas enako stališče pa to počnejo zato, ker so neiskreni, nepošteni. Skrivajo se, ker njihovo delovanje je v manipulaciji in če bi manipulirali pod istimi nicki se manipulacija hitro odkrije. Tako pa ostajajo v svoji varni koži neodkriti pa še nadlajujejo lahko brez sramu in zaničevanj, med tem, ko jih sami ves čas drugim delijo.

Mnogo ljudi je opazilo,spoznalo, da teorije zarot (mnoge) niso bile neumna opozarjanja ampak prava opozorila. Točno ti ljudje, ki ti jih omenjam pa so bili tisti,ki so se že prej na “pretege” trudili, da bi zaničevali, poniževali in izpodbijali ljudi, ki so dobrohotni in so opozarjali na nevarnosti in hudodelstva.

Če bi se forum ne spremenil in bi pisali pod istimi nicki bi jim danes lahko mnogi vrgli pod nos kako so bili v zmoti in krivični. No tega ni in jim nihče ne more pokazati njihovo gnusobo in da so gnusoba.

Hvala za vaš trud in srčno ter odkrito srce Grenivka

To brez sramu napiše nekdo, ki isto uporablja različne nadimke. Hinavc do kraja.

Da sam kdaj pa kdaj uporabim različne nicke sem že zdavnaj povedal da jih. Se pa zgodi to seveda zelo redko in ne iz razloga, da bi zavajal ampak iz razloga, da mi manipulanti ne morejo vedno slediti. Če bi želel manipulirati bi to ves čas počel, saj imam vso možnost za to, tako kot ti,ki jo s pridom izkoriščaš in si zato potem še večji hinavec od vseh nas, ko si tako nastopil kot si.

Sam sem v preteklosti tudi že obvestilo napisal pod katerimi nicki sem deloval in sem jih napisal ter obelodanil javno. Kaj pa ti, vi, ste sposobni tega? Počistite pred svojim pragom nesnaga hinavska.

Aja, zdaj pa hitro pisati nekaj drugega, ko se obelodani hinavstvo. In zaradi tega te ljudje zasmehujejo, ker si hinavc da večjega ni. Pametuješ ostalim kako je prav, počneš pa isto. Ampak ti se boš seveda naredil žrtev in okrivil neke zarote proti tebi. Revček Dare ko je iskal pozornost na Talentih in so mu rekli da je preveč zanič, ga je zaznamovalo za celo življenje, ker ga prej niso naučili da ne dobiš vedno tistega kar hočeš. Bomo potočili solzico zate.

Hinavc, 17.09.2021 ob 15:09

Aja, zdaj pa hitro pisati nekaj drugega, ko se obelodani hinavstvo. In zaradi tega te ljudje zasmehujejo, ker si hinavc da večjega ni. Pametuješ ostalim kako je prav, počneš pa isto. Ampak ti se boš seveda naredil žrtev in okrivil neke zarote proti tebi. Revček Dare ko je iskal pozornost na Talentih in so mu rekli da je preveč zanič, ga je zaznamovalo za celo življenje, ker ga prej niso naučili da ne dobiš vedno tistega kar hočeš. Bomo potočili solzico zate.

Oh ti darmun opica ali pa viharni jezdec se ne moreš skriti. Daj povej kaj o sebi strahopetec?

Ja bil sem na talentih pejt še ti , če imaš kaj za pokazat.

Seveda pa le negativno poveš in ne poveš tistega kar ti ne paše kajne Mutibarič

Nekateri resnično živite samo zato, da bi drugemu grenili življenje svaka vam ne čast.

Darći, pa kaj se je zgodilo. Imel sem te za zrelega gospoda, bistroumneža. Sedaj vidim, da ob čudnih urah visiš na tem monu in to precej časa.

Darći, si osamljen? Kaj se je zgodilo, da si pokazal kolerika v sebi. Sedaj zame nisi več ta prej omenjeni gospod. Po pisanju sem razbral, da si mulo. Ajoj, pa kaj si se pustil izprovocirati, pa kaj vse obvladaš, joj joj.

Zelo rad bi videl kdo si, pa ne zato, da bi ti kaj naredil ampak tako iz druzenja, da bi kaksno rekla, da vidim kako visoko, nizko sem te ocenil.

Darći še priporočilo, bodi malo krajši, preveeeeeeeeeeeeeeeč nakladaš.

Ajd mej se

Ma pust ga darči… Boli te k. Treba met muda za it na talente. Ce povem iskreno jst bi jih tezko zbral. Pa tudi ce bi bil nevem kak talent.

Fino budi na forumu, malo odmaraj, malo čoskaj a budalama se ne petljaj.

Kdo bo pa ravnozemljaša resno jemal?

Ravna zemlja, 18.09.2021 ob 00:28

Kdo bo pa ravnozemljaša resno jemal?

Kaj s tako nebulozo bi me rad na zastonj način razvrednotil v mojih besedah?

Ej ej pa niso vsi tako naivni upam, da s tem ko omenjate neke ravno zemljaše bi bile vse besede zaman.

Manipulatorji brez hrbtenice fuj, sram vas bodi

Darwin128, 18.09.2021 ob 13:33

Kaj s tako nebulozo bi me rad na zastonj način razvrednotil v mojih besedah?

Ej ej pa niso vsi tako naivni upam, da s tem ko omenjate neke ravno zemljaše bi bile vse besede zaman.

Manipulatorji brez hrbtenice fuj, sram vas bodi

sladki lizunčki nkol niste slovel kot dobr folk. kolkr hitrs vas kdo sprovocira koj pokažete pravo faco. he he

Pa saj vidimo da tvoje besde nimajo vrednosti. Ne rabi nihče tega posebej izpostavljati. Ti bi pa rad zamolčal neprijetna dejstva, ker se še sam zavedaš kako glup si izpadel takrat ko si trdil da se s Triglava ne bi smelo videti morje, če bi bila zemlja okrogla.

Julij Cezar, 18.09.2021 ob 13:37

sladki lizunčki nkol niste slovel kot dobr folk. kolkr hitrs vas kdo sprovocira koj pokažete pravo faco. he he

Res me zanima koga se ne da sprovocirati.

Pridi pa ti kamenčke mečem v fris dokler ne popiz.

Nehj no s takimi še ti…

Ravna zemlja, 18.09.2021 ob 13:54

Pa saj vidimo da tvoje besde nimajo vrednosti. Ne rabi nihče tega posebej izpostavljati. Ti bi pa rad zamolčal neprijetna dejstva, ker se še sam zavedaš kako glup si izpadel takrat ko si trdil da se s Triglava ne bi smelo videti morje, če bi bila zemlja okrogla.

Še danes obračaš in zavajaš. Teslo pokvarjeno hinavsko

Darwin128, 18.09.2021 ob 18:05

Še danes obračaš in zavajaš. Teslo pokvarjeno hinavsko

Ojoj, ko vsaj ne bi mogel človek pogledati nazaj tvojih blesavih.

Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom

Ravna zemlja, 18.09.2021 ob 19:22

Ojoj, ko vsaj ne bi mogel človek pogledati nazaj tvojih blesavih.

Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom

Vosu in kje vidiš da trdim da je zemlja ravna ali da ni?

MRŠ glumac.

kaj če bi se midva srečala pa ti bom pokazal v živo kakšna je?

Darwin128, 18.09.2021 ob 19:25

Vosu in kje vidiš da trdim da je zemlja ravna ali da ni?

MRŠ glumac.

kaj če bi se midva srečala pa ti bom pokazal v živo kakšna je?

Daj povej nam še enkrat kako ne smeš potovati na Antarktiko.

Ravna zemlja, 19.09.2021 ob 09:38

Daj povej nam še enkrat kako ne smeš potovati na Antarktiko.

Kam greš lahko kdaj,kako, kakšna dovoljenja potrebuješ vprašaj iskalnik.

Katere države so podpisale sporazum, kdaj je začel veljati, katere in kdaj so se jim pridružile vprašaj iskalnik.

Kdo lahko obišče antarktiko,zakaj, pod kakšnimi pogoji, kaj mu je dovoljeno, katere predele, vprašaj iskalnik. Koliko letal leti čez antarktiko , vprašaj iskalnik ali flight radar.

Svoje bonitete, da bi ti jaz serviral kake informacije si brezobraznež že zdavnaj ponucal.

Lahko pa ti dam kakšno brco v rit zastonj.

Darwin882, 19.09.2021 ob 12:16

Kam greš lahko kdaj,kako, kakšna dovoljenja potrebuješ vprašaj iskalnik.

Katere države so podpisale sporazum, kdaj je začel veljati, katere in kdaj so se jim pridružile vprašaj iskalnik.

Kdo lahko obišče antarktiko,zakaj, pod kakšnimi pogoji, kaj mu je dovoljeno, katere predele, vprašaj iskalnik. Koliko letal leti čez antarktiko , vprašaj iskalnik ali flight radar.

Svoje bonitete, da bi ti jaz serviral kake informacije si brezobraznež že zdavnaj ponucal.

Lahko pa ti dam kakšno brco v rit zastonj.

Uuuuu, Darko je jezen ratal, ko se je pokazalo kako zabit in lažniv je.

Ravna zemlja, 19.09.2021 ob 12:34

Uuuuu, Darko je jezen ratal, ko se je pokazalo kako zabit in lažniv je.

Ti manijak samo povej ko bo tvoja rit pripravljena

Darwin882, 19.09.2021 ob 13:04

Ti manijak samo povej ko bo tvoja rit pripravljena

Pa še gejčina povrhu vsega.

Ravna zemlja, 19.09.2021 ob 13:20

Pa še gejčina povrhu vsega.

A to pacient Darwin samemu sebi pise?

Fic firic, 19.09.2021 ob 13:27

A to pacient Darwin samemu sebi pise?

Ja a nisi vedelo, to se z notranjimi debilnimi demoni borim, takimi kot si ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close