Za daljni sorodnici imam dve igralki, pa še vesta ne, da obstajam
sta dve stvari :
1. V Sloveniji ni igralk. Vse,ki se tako imenujejo,so samo produkt gnilega igralskega faksa, ki je, mimogrede,izza mej popolnoma nevreden. Vse so si nekako v žlahti, saj sprejemajo samo potomce, daljne, bližnje, priženjene, prifukane postrani, podkupnin darujoče.
2. Jaz bi se tega sramovala:), razen, če hočeš biti še ena teh igralskih “dinastij”, polne slabih akterjev in brezupno slabih ljudi.
čekdisout, 07.12.2021 ob 15:17
vsi v sloveniji komaj čakajo, da se jim oglasi vsa oddaljena žlahta in prosi za ne vem kakšne usluge
Moti me to, da smo v krvnem sorodstvu, pa ju sploh ne poznam. Ne gre toliko za materialno korist, ampak bolj za to, da bi prvič v življenju spoznala javno osebo.
Slovenski igralki, 07.12.2021 ob 15:52
Moti me to, da smo v krvnem sorodstvu, pa ju sploh ne poznam. Ne gre toliko za materialno korist, ampak bolj za to, da bi prvič v življenju spoznala javno osebo.
Se pravi, ti si ne želiš spoznati svojih sorodnic, ampak javne osebe.
Se sploh ne čudim, da te tvoji sorodniki rajši sploh ne poznajo.
Nobene koristi ne bo od tega, da iščeš njuno pozornost. Če štartaš na to, da sta pač znani osebi.
Moj nekdanji mož je bližnji sorodnik (drugo koleno) z zelo znano estradno zvezdo iz področja yugo republik. Ko je prišla nastopat v naše konce, se ni nikoli odzvala nobenemu vabilu na kavo, kosilo, da bi nas prišla obiskat. Niti ni hotela v hotelu sprejeti obiska sorodnikov. Ne vem ali se je bala, da bodo hoteli korist od nje ali je bila previsoka za navadno rajo.
Blaablaa, 07.12.2021 ob 17:05
??
Jaaa ok leta stres itd…
Samo meni ni…
Sem pa prav razmisljal vceraj…
Nisem je poznal… Niti vedel da obstaja…
Samo ce ena igralka ne more dobit… Kje bo kaksna druga samohranilka…
Se najde.. Uspe kateri najt nekaj da sta oba zadovoljna…
Ampak tako nasploh…
Ni sanse…
Kaj?
Ti kar poskusi stane te nič, mogoče dobiš nove zaupnice, vabile te bodo na gala večerje, kjer kobile brezplačno jedo, samo upam, da imaš finance, ker v obleki iz Primarka ravno ne moreš na takšne večerje. In seveda tudi ne kavice v maxi slaščičarno. Če že imaš ali imaš finance potem le pogumno naprej. Je luštno.
Res je, 07.12.2021 ob 20:45
Ti kar poskusi stane te nič, mogoče dobiš nove zaupnice, vabile te bodo na gala večerje, kjer kobile brezplačno jedo, samo upam, da imaš finance, ker v obleki iz Primarka ravno ne moreš na takšne večerje. In seveda tudi ne kavice v maxi slaščičarno. Če že imaš ali imaš finance potem le pogumno naprej. Je luštno.
Bom videla, se ne upam opogumit, da bi ju kontaktirala
Barbara 50, 07.12.2021 ob 16:58
Nobene koristi ne bo od tega, da iščeš njuno pozornost. Če štartaš na to, da sta pač znani osebi.
Moj nekdanji mož je bližnji sorodnik (drugo koleno) z zelo znano estradno zvezdo iz področja yugo republik. Ko je prišla nastopat v naše konce, se ni nikoli odzvala nobenemu vabilu na kavo, kosilo, da bi nas prišla obiskat. Niti ni hotela v hotelu sprejeti obiska sorodnikov. Ne vem ali se je bala, da bodo hoteli korist od nje ali je bila previsoka za navadno rajo.
Karleuša? Menda je nekdo od staršev iz Slovenije.
Forum je zaprt za komentiranje.