Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za daljni sorodnici imam dve igralki, pa še vesta ne, da obstajam

Za daljni sorodnici imam dve igralki, pa še vesta ne, da obstajam

Dve slovenski igralki sta moji daljni žlahtnici, pa še vesta ne, da sploh obstajam. Ali mislite, da bi lahko imela kakršnekoli koristi od tega, če bi z njima poskušala priti v stik?

Hvala za odgovore

sta dve stvari :

1. V Sloveniji ni igralk. Vse,ki se tako imenujejo,so samo produkt gnilega igralskega faksa, ki je, mimogrede,izza mej popolnoma nevreden. Vse so si nekako v žlahti, saj sprejemajo samo potomce, daljne, bližnje, priženjene, prifukane postrani, podkupnin darujoče.

2. Jaz bi se tega sramovala:), razen, če hočeš biti še ena teh igralskih “dinastij”, polne slabih akterjev  in brezupno slabih ljudi.

vsi v sloveniji komaj čakajo, da se jim oglasi vsa oddaljena žlahta in prosi za ne vem kakšne usluge

Odgovor na objavo uporabnika
čekdisout, 07.12.2021 ob 15:17

vsi v sloveniji komaj čakajo, da se jim oglasi vsa oddaljena žlahta in prosi za ne vem kakšne usluge

Moti me to, da smo v krvnem sorodstvu, pa ju sploh ne poznam. Ne gre toliko za materialno korist, ampak bolj za to, da bi prvič v življenju spoznala javno osebo.

Slovenski igralki, 07.12.2021 ob 15:52

Moti me to, da smo v krvnem sorodstvu, pa ju sploh ne poznam. Ne gre toliko za materialno korist, ampak bolj za to, da bi prvič v življenju spoznala javno osebo.

Se pravi, ti si ne želiš spoznati svojih sorodnic, ampak javne osebe.

Se sploh ne čudim, da te tvoji sorodniki rajši sploh ne poznajo.

Vbistvu sem enega slovenskega igralca že navidez spoznala, ampak kot otrok, zato to ne šteje

In kaj ti bo to? Rabiš zastonj vstopnice za gledališče ali kako?

Tina Gorenak je vsekakor dobra mačka tudi pri 49-ih.

Ime ali vzdevek, 07.12.2021 ob 16:08

In kaj ti bo to? Rabiš zastonj vstopnice za gledališče ali kako?

Ja ne vem kaj bi mi to, rada bi imela koristi od tega

Nobene koristi ne bo od tega, da iščeš njuno pozornost. Če štartaš na to, da sta pač znani osebi.

Moj nekdanji mož je bližnji sorodnik (drugo koleno) z zelo znano estradno zvezdo iz področja yugo republik. Ko je prišla nastopat v naše konce, se ni nikoli odzvala nobenemu vabilu na kavo, kosilo, da bi nas prišla obiskat. Niti ni hotela v hotelu sprejeti obiska sorodnikov. Ne vem ali se je bala, da bodo hoteli korist od nje ali je bila previsoka za navadno rajo.

Tv Tednik, 07.12.2021 ob 16:48

Tina Gorenak je vsekakor dobra mačka tudi pri 49-ih.

Ni tina gorenak

??

Jaaa ok leta stres itd…

Samo meni ni…

Sem pa prav razmisljal vceraj…

Nisem je poznal… Niti vedel da obstaja…

Samo ce ena igralka ne more dobit… Kje bo kaksna druga samohranilka…

Se najde..  Uspe kateri najt nekaj da sta oba zadovoljna…

Ampak tako nasploh…

Ni sanse…

Za tv tednik

Blaablaa, 07.12.2021 ob 17:05

??

Jaaa ok leta stres itd…

Samo meni ni…

Sem pa prav razmisljal vceraj…

Nisem je poznal… Niti vedel da obstaja…

Samo ce ena igralka ne more dobit… Kje bo kaksna druga samohranilka…

Se najde..  Uspe kateri najt nekaj da sta oba zadovoljna…

Ampak tako nasploh…

Ni sanse…

Kaj?

Nic tebi.

Pravim da tezka bo… Glede te tine gorenjak… Al kako se pise… Z ali brez “j”

??

Tema…

Revca se prijavila in ji kar blokirali profil…

?? kao fejk…

Smesno ampak zalostno…

In kateri sta ti dve igralki, če smem vprašat?

Kateri, 07.12.2021 ob 17:25

In kateri sta ti dve igralki, če smem vprašat?

Ana dolinar in bernarda oman

Vcasih tudi kaksen igralski sorodnik prosi zlahto za kaksne usluge. Preverjeno.

Ti kar poskusi stane te nič, mogoče dobiš nove zaupnice, vabile te bodo na gala večerje, kjer kobile brezplačno jedo, samo upam, da imaš finance, ker v obleki iz Primarka ravno ne moreš na takšne večerje. In seveda tudi ne kavice v maxi slaščičarno. Če že imaš ali imaš finance potem le pogumno naprej. Je luštno.

Res je, 07.12.2021 ob 20:45

Ti kar poskusi stane te nič, mogoče dobiš nove zaupnice, vabile te bodo na gala večerje, kjer kobile brezplačno jedo, samo upam, da imaš finance, ker v obleki iz Primarka ravno ne moreš na takšne večerje. In seveda tudi ne kavice v maxi slaščičarno. Če že imaš ali imaš finance potem le pogumno naprej. Je luštno.

Bom videla, se ne upam opogumit, da bi ju kontaktirala

Ali ima kdo kakšne nasvete, kako vzpostaviti z njima stik?

Potem lahko po vezah dobiš popust za burek od tistega moža bosanca od Dolinarce iz Žlahtne štorije ??

Lute iz Mute, 10.12.2021 ob 13:10

Potem lahko po vezah dobiš popust za burek od tistega moža bosanca od Dolinarce iz Žlahtne štorije ??

Začuda nisem gledala serije, čeprav igra ona v njej

Slovenski igralki, 10.12.2021 ob 12:53

Ali ima kdo kakšne nasvete, kako vzpostaviti z njima stik?

Napisala bi jima pismo.Da prebereta in se v miru odločita.

Barbara 50, 07.12.2021 ob 16:58

Nobene koristi ne bo od tega, da iščeš njuno pozornost. Če štartaš na to, da sta pač znani osebi.

Moj nekdanji mož je bližnji sorodnik (drugo koleno) z zelo znano estradno zvezdo iz področja yugo republik. Ko je prišla nastopat v naše konce, se ni nikoli odzvala nobenemu vabilu na kavo, kosilo, da bi nas prišla obiskat. Niti ni hotela v hotelu sprejeti obiska sorodnikov. Ne vem ali se je bala, da bodo hoteli korist od nje ali je bila previsoka za navadno rajo.

Karleuša? Menda je nekdo od staršev iz Slovenije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close