Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za bustaste monovce: v katerih trgovinah se spodobi kupovati?

Za bustaste monovce: v katerih trgovinah se spodobi kupovati?

Tule na monu se kar naprej pojavljajo teme, kje se spodobi in kje se ne spodobi kupovati. In ene trgovine so menda za reveže, v eni hodijo bogati.

Dajte mi povedat, ko grem kupit reccimo kruh, mleko, paradižnik, … v katero trgovino smem it, da se spodobi?

A sem revež, če grem v Mercator? Je večji revež tisti, ki gre v Spar ali v Hofer?

Ali kako se to klasificira?

Ker to me pa res zanima?

Mene tudi muči odgovor na to vprašanje. Mislim, da mi je uspelo dojeti, da so eurospin, lidl in hofer za klošarje, zato zdaj vedno pogledam stran, ko se peljem mimo njih. Glede ostalega pa ne vem in si že en teden ne upam v trgovino, ker ne vem a je merkator kul in ali moram v lecrerc po skret papir ali grem lahko v spar?

Želim si čim prej razjasnit to dilemo, ker mi bo skret papirja kmalu zmanjkalo.

Tistim, ki imajo dovolj, zelenjava sama domov pride…

Ha ha Zmeden, le pazi, da se kam ne zabiješ, ko gledaš stran :). Hoferji in Lidli imajo ponavadi fajn lokacije, ob prometnicah.

WD, drži :).

Se pa sprašujem, če kupim recimo Milko z lešniki in je v Lidlu ceneje kot v Mercatorju. POtem jo moram v Mercatorju kupit?

Precej trgovin ima popolnoma enake izdelke, samo cene so različne. Če prav razumem mon strokovnjake, moram kupit tam, kjer je dražje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close