za babi
babi zdravo
opazil sem,da teh nekaj sto kilometrov,ne predstavlja ovire,da si da
kaj povedati(napisati-pomagati-kar je moj moto).
muči pa me ,ker ne nejdem odgovorov,ketere sem poslal za v pomoč,
oz.kritik.
pomagaj mi(kot sem že omenil,sem nevešč na teh gumbih),
rad bi pa odgovore,na kar nekaj mojih receptov-ki niso iz kuharske knjige,ampak iz VAJA DELA MOJSTRA,dasiravno sem mojster ,vendar
ne kuharski.
l.p. ogi
Hej,ogi!
Ne vem,zakaj si se obrnil prav name. Nekaj odgovorov,oziroma mnenj si dobil.Ce pa dekleta ne vedo tocno,zakaj pises in zakaj je tvoje komuniciranje”rahlo vprasljivo”,potem seveda ni odgovora.Vsem se zgodi,da vcasih ni odziva,drugic ga je veliko. Nihce nas ne sili v dopisovanje
in tudi ni pravila,da mora biti vse komentirano.
Ko sem pred enim letom zacela sodelovati,sem se razveselila ob ugotovitvi,da obstajajo neka pravila lepega vedenja,kot pri vsakem komuniciranju.
Ne ukazujem,nikoli nasilno prepricujem,nasvete dajem prijazno(vsaj upam),skusam ne vsiljevati svojega prav,povem,ce sem recept ze preizkusila ali ne,ne prodajam megle in se znam tudi opraviciti,ce je treba.
Zelo spostujem mnenja drugih sogovornic in predvsem sem vesela,da lahko sodelujem.
Zmrazi me,ce zaslutim arogantne odgovore,kot je bil tvoj na preprosto vprasanje o tacositih. Mislim,da tvoj in post Micemace nista bila postena.
Sem zelo strpna oseba in sem ti zelela pojasniti,kako tu stvari delujejo.
Ce lahko pomagamo,se oglasimo.Ce odgovora ne poznamo,smo pac tiho.
Se sedaj ne vem,kje je pri tebi problem. Upostevali bomo tudi tvoje nasvete,ce bodo dobronamerni in ne z bodico zraven.
Vidim,da gumbe znas uporabljati,zato malo razmisli,kako bos z dobro voljo
to tudi udejanil. Lep pozdrav Babi
Babi, hej. Res si ful kul. Takih pozitivnih oseb se manjka povsod. Tudi jaz sem vesela, da lahko sodelujem, čeprav šele 4 mesece. S tem forumom sem spoznala zeloooooo veliko čudovitih oseb, ki mi dajejo energijo. Da pa lahko še klepetam z vsemi je pa sploh lepo. Že veliko novega sem se tukaj naučila. Tudi kako bodico napisala, vendar ne tako, da bi prizadela koga drugega. Babi, še enkrat bravo, za tak odgovor. Meni je pomagal, da so me pikce zapustile, ko sem brala provokativno vprašanje. Lep pozdrav Mica
Forum je zaprt za komentiranje.