Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika za babi in vse druge s srečanja

za babi in vse druge s srečanja

Živjo, draga Bbai!

Zelo sem vesela, da sem te končno spoznala v živo, bilo je res zelo lepo! In ti si, kot sem si v mislih slikala že vse to leto, odkar te poznam, točno takšna. Oziroma še bolj topla in prisrčna.

Hvala za super popotnico domov, pitulice so božanske, z Urošem sva jih takoj pojedla, še vse tople, kmalu se jih lotim še sama in potem seveda poročam. Sploh niso tako zapletene za delat, kot sem sprva mislila.

Hvala tudi Primožu in njegovi mami; draga Primoževa mami, čim prej, prosim, recept za biftek, za božič ga bom delala po vašem receptu. Obvezno!

In hvala Primoževi ženi za gore pomite posode, pa ostalim “pomivalkam” tudi, in seveda kuharicam, pa vestnemu Micinemu sinu in Mici, in skratka vsem drugim.

Aja, tako zavzeto sem gledala pripravo pitulic, da ne vem, draga Staša, kakšna je bila tvoja torta. Verjetno fenomenalna, ker je kasneje, ko bi jo probala, ni bilo več.

Skratka, tebi Babi in vsem drugim s srečanja, hvala za lepo popoldne in večer, ki bo ostal v srčku!

Lep sobotni pozdravček vsem vam, Vesna in njena dva fanta

Hej Vesna in Uros!

Hvala za tople besede.Sem ti ze povedala,da sem tudi jaz pricakovala tako
prijazno deklico,kot v resenici si. Spoznala sem tudi,da iz branja nekako zacutimo resnicnost,vsaj jaz.
No,o pitulicah si preberi v spodnjem postu in bos videla,da jih bos naredila
veliko boljse.Malo je bilo kiksa in to res prvic. Pecica mora biti prvih 10 minut segreta na 220,potem pa znizaj na 180.V slabih 30 minutah bo lepo zapeceno.Ves,v domaci kuhinji je nekako drugace delati in moja je tako soncna,kot knjiga,ki kraljuje na polici.
Bilo je lepo in sem prav uzivala,da se lakote nisem cutila.Tudi sama nisem prisla do Stasine torte.Ker je zginila kot kafra,sem prepricana,da je bila odlicna,kot tudi vsa druga peciva.O Primozevi mami bom se dolgo razmisljala in o njenem Tatarskem bifteku tudi.Moramo dobiti recept!!
Takega fanta kot je Micin sin,bi pa zasluzila vsaka mama.Moramo mu preskrbeti tisti krasen rdec Miele predpasnik.

Namaz pa pojejta na toplih kruhkih in uzivajta.
Lepo se imejte vsi trije Babi

Stašina torta je bila FENOMENALNA, ampak PREMAJHNA!!! Micinemu sinu pa smo, kljub temu, da smo rezali mahne kose, privoščili pošten kos, saj si ga je zaslužil za pomivanje. No, upam, da sem polento dobro mešala, čeprav nisem zdržala cel čas. Za naslednjič pa vsekakor predlagam, da bi se delo še malo bolj smiselno porazdelilo med vse.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close