Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za Babi in ostale

Za Babi in ostale

Draga Babi in vse včeraj prisotne

Včeraj sem prišla utrujena domov, saj sva s hčerko prepohajali velik del Ljubljane (obiščem jo 1x letno). Najlepše pa je bilo zvečer. na srečanju z vami. Vsem hvala za čudovit večer, predvsem pa Babi in njeni sestri ter Primožu (Primož, ti si resna konkurenca Mlakarju).
Danes pa sem imela “delo” z vnučkoma, zato sem zelo vesela, da boš ti Babi imela enako “delo” drugi teden. Vem, da boš uživala.

Tudi jaz bom ob prvi priliki pekla pitulice, sedaj ko sem v živo videla kako to gre.
Pozdrav vsem nona Karolina

Hej,nona Karolina,ki ne zgleda prav nic nona! Si ze bila kaj pri Vipavi?
Koliko spominov na otroska leta je prislo s tabo in kako je svet majhen!
Lep pozdravcek obema,tebi in hcerki Babi

Čav Babi
Med premorom, ko kuham nedelsko kosilo za dva in delam pitulice za vse moje drage za popoldan, ko se bomo vsi zbrali pri mojih starših (in se bo mogoče tebi hlipalo) sem prebrala tvoj odgovor. Veš za k Vipavi pa danes ni hoditi, tu je vse mokro in pravkar zelo grmi in močno piha.
Upam, da bodo nad pitulicami navdušeni tudi ostali, tako kot sva midve s herko, mmm je slastno, (naredila bom tudi malo sladkih za sina).
Pozdravček od none. hčerka pa dela saj ob nedeljah ne delajo samo trgovci.

Imejte se lepo.ce se mi bo hlipalo,bom vesela.pri nas tudi jugo prevladuje nad burjo.Na balkonu mi vse prevraca. Pozdravcek vsem Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close