Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika za Babi – češpovi dnevi

za Babi – češpovi dnevi

Prebrala sem, da si Primorka, pa me zanima, ali kaj veš o Češpovih dnevih, ki so vsako leto septembra v Slivju blizu Kozine. Tam vedno kupim res dobre slive, malo za pojesti sveže, malo za marmelado, pa nekaj za zmrznit. Letos pa ne morem ugotoviti, kdaj bodo ti dnevi. Sem gledala na internetu, pa so podatki še od lani, na objavljenih telefonskih številkah se pa nihče ne javlja. A ti mogoče veš, ali bo letos sploh kaj od tega?

Hvala, Ajda

Hej,ni me bilo doma in ne vem,kdaj so.Sama se nisem bila,ker imamo to sadje v sadovnjaku,letos sicer bolj mizerno.
Lahko ti pa pomagam.Sem stranka modernih kmetovalcev,ki prihajajo ob sobotah na naso trznico.So iz Slivja.Lahko jih v soboto povprasam;se bolje
bo,da jih kar sama poklices.Imajo sadje in predelavo: brkinsko slivovko,domaci brinjevec,br.olje,jabolcni sok,kis ,jabolcni balzamicni kis,ki ga redno kupujem.

Ce jih bos poklicala,povej,da je posredovala telefon in informacije stalna stranka,ki ima hcerko v Angliji.So prijazni,pravi napredni mladi kmetovalci.

Siskovic Igor
Slivje 21
TF: 05 6874 179; 6874 069 GSM: 041 729 561

Oglasi se in povej se nam,kdaj so ti dnevi cesp. Lep pozdrav Babi

Joj,upam,da me Primoz ne bo okaral.Saj to ni bilo misljeno kot reklama,le kot pomoc.Lep dan vsem Babi

Babi, najlepša hvala za številko. Sem poklicala, češpovi dnevi naj bi bili 13. in 14. 9., samo je gospod rekel, da je sliv letos bolj malo. Upam, da bom vseeno kaj dobila.

Sicer pa dvomim, da bo imel Primož kaj proti temu, da naredimo malo reklame za dobre kmetovalce. Saj je pomembno, kje kupujemo sadje za ozimnico. In ob poplavi preprodajalcev, ki ti prodajo sadje neznanega porekla in kakovosti, so slive iz Slivja res nekaj posebnega.

LP, Ajda

So res!! Sadike smo nabavili prav v Brkinih.Uspevajo krasno
tudi na Koprskem.Samo letos je tudi pri nas sliv bolj malo.Ponavadi kar vabim na obiranje,ker jih je za nas vec kot dovolj.
Sem vesela,da si informacijo dobila.Saj me mika,da bi se jaz obiskala Slivje.
Bomo videli.Malo se moram ustaliti in tudi kaj prebrati po poletnem potepanju. Upam,da bos dobila in predelala v vse te dobrote.LpBabi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close