Za Antilopo
Draga Antilopa,
ne vem ne datuma in ne ure, pa vseeno … enkrat te dni bi moralo biti, kajneda? :)))
Vse najboljše in najlepše (tipe) ti želim. Iz srca. In še veliko vsega dobrega.
Ena LEPA samo zate.
Lepo praznuj!
Pozdrav vsem od Margot-
Še dobro, da imamo Margot, ki misli na nas. 🙂
Pa še od mene ena simpatična pesmica za simpatično Antilopo. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=UROADb-lOis&list=RDZSL_PpRZI_0&index=2
Atilopa žurka je bila super! :))
Torta pravtako, škoda le, da je bil tisti gasilec malo nespreten in jo je skoraj odpihnilo z mize, ko ti je pomagal svečke pihat in Seba bi lahko malo dlje zdržal, ni se mu bilo treba že v prvi uri nacedit do daske, pol pa ni bilo več nič iz njega….. 🙂
Pohvalil bi še piškote, ki jih je Marko prinesel (kje jih je le dobil? 🙂 in m111 je čudovito odpel happy birthday, se je videlo da se te je dotaknil…. :)))
ps
jaz sem šele danes prišel k sebi, preveč je bilo vsega….. 😉
On_ meni to ni nič kaj smešno :)[/quote]Sej nam tudi ni bilo, ko nismo vedeli ali naj kličemo urgenco al te naj kar pustimo….. še dobro, da si se potem zbruhal…. čeprav ni bilo dobro, da si se ravno na preprogo… 😀
Hvala, On, saj veš, da sem se prav namučila pri peki tiste večnadstropne torte. Seba je nabiral kondicijo za svoj rojstni dan. Baje mu rihtaš striptizeto, ampak jaz bi raje videla, da bi GF zaplesala orientalski ples. 🙂
M111 je pa vadil solo petje za pesem Happy birthday pri naši divi Helenci. 😉 Še zdaj ne morem verjeti, da se je tako potrudil zame, jaz pa sem ves čas mislila, da me ne mara, ker sem levinja. :))
Marku sem vsekakor hvaležna za odlične piškote iz polnozrnate moke z brusnicami. Tebi pa graja, ker si v okajenem stanju peljal domov. :))) K sreči Robi tega ni opazil. 😉
Hvala, On, saj veš, da sem se prav namučila pri peki tiste večnadstropne torte. Seba je nabiral kondicijo za svoj rojstni dan. Baje mu rihtaš striptizeto, ampak jaz bi raje videla, da bi GF zaplesala orientalski ples. 🙂
M111 je pa vadil solo petje za pesem Happy birthday pri naši divi Helenci. 😉 Še zdaj ne morem verjeti, da se je tako potrudil zame, jaz pa sem ves čas mislila, da me ne mara, ker sem levinja. :))
Marku sem vsekakor hvaležna za odlične piškote iz polnozrnate moke z brusnicami. Tebi pa graja, ker si v okajenem stanju peljal domov. :))) K sreči Robi tega ni opazil. ;)[/quote]
A tako torej striptizeta bo 🙂
Antilopa lahko ti povem, da imava z gf zelo živahno komunikacijo glede tega 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.