za Andrejo-Fanči
Mene pa najprej zanima če mi lahko poveste kje se točno nahajate in ali se je potrebno za obisk vašega salona prej naročiti in če je, a mi lahko poveste številko?
Imela bi vprašanja glede depilacije in solarija:
Koliko stane pri vas depilacija obeh nog do kolena in depilacija pazduh in koliko morajo biti dolge dlake pri obeh?
Ali imate pri vas tudi solarij in koliko stane? Imam zelo svetlo polt in me zanima kolikokrat približno bi morala obiskovati solarij in ali deluje tudi na obraz?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Nahajamo se na Golouhovi ulici 28,to je v bližini Leclerca,oziroma če greš po Jurčkovi cesti se nahajamo na desni strani-ob cesti je tabla,na dvorišču pa lahko parkiraš.Za vse stvari razen savne in solarija se je potrebno naročiti na tel.01-428 70 10.
Depilacija nog do kolen stane 2.000,00 SIT,bikinija ali podpazduhe pa 1.000,00SIT.Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5cm.
Solarija imamo 2-in sicer turbo,ki je 120.00,ooSIT na min,in open air,ki je 170.00,00SIT na min.priti bi morala približno oz vsaj 10krat,na začetku vsak drugi dan,kasneje pa 1krat tedensko,začneš s približno 5 minutami,potem pa stopnjuješ po 1 min nekje do 10 min.Ko boš prišla bomo pogledali kožo in se bomo dogovorili.Obrazne žarnice so ločene in jih lahko vmes tudi izklopiš oziroma zmanjšaš.
Open air solarij je tako imenovani odprti solarij,ki ravno tako deluje na obeh straneh telesa istočasno,vendar nima zgornje lupinice oz. pokrova,ker se žarki odbijajo.Porjavitev je sicer malo počasneja kot pri klasičnem solariju,vendar ne izsuši kože in barva je obstojnejša-drži dalj časa.Pri obeh solarijih so tudi obrazne žarnice,če pa nekdo ne želi sončiti obraza,ga pokrije ali pa lahko te žarnice tudi izklopi.
Forum je zaprt za komentiranje.