Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek z zoknami?!

z zoknami?!

Zanima me če se morš pri ginekologu čist slečt, al lahk maš majico gor, ka pa nogavice (zokne)?

Pravijo da je fajn met dalšo majico, da ti mal pokrije, da nis gol?!

hvala

Lahko imaš majco do kolen, če ti paše. Ampak preden se vležeš na “mizo” si jo moraš itak do pasu zavihat.
Čist do nazga se pa ne slečt:))

Zokne? Na to pa še nisem pomislila, jaz sem si jih vedno slekla. Mi je kar hecno, da imaš pulover, nogavice, vmes si pa nag:)

Mislim, da ti noben ginekolog ne bo težil, če boš šla na stol v nogavicah – ali samostoječih ali pa navadnih kratkih štumfih. Prej te zna opomniti, če boš hotela iti gor v čevljih – če pa imajo posebne papirnate obujke za enkratno uporabo za čevlje, pa tudi to ni problem.
Glede oblačil: če ne nosiš kril (pa tudi pozimi je malo hladno za kikle), je fino, če imaš kako daljšo majico, pulover, jopico do polovice stegen, da ti sega čez “zaklad”, ko hodiš do mize – potem je pa itak vseeno, ko si že enkrat gor…Brez skrbi – za dobrega ginekologa, ki vidi na dan ogromno žensk v taki situaciji je to že ritual in njemu ni nič nerodno in neprijetno, le nam je….:-)))

Alias

Imej s sabo dolgo padajoče krilo, da lahko kamot že prej slečeš hlačke. Nogavičke pa lahko obdržiš.

Ori, ha-ha-ha….
Kaj si mislila, da že prej slečeš hlačke, a v čakalnici, al že kar doma:)

Dolgo padajoče krilo in nogavičke, kakšna pa bo (kot Mojca iz Kekca)?

V Trbovljah je pa obicaj, da imas bombazne nogavicke s seboj za pregled (poleg krila, spodnjice pa sleces v slacilnici, kamor vstopis sam in ima izhod samo v ordinacijo). Nobena ne gre na stol z golimi nogami. :0

Manca

jaz vedno vzamem s seboj kavbojsko krilo (do kolen) in se preoblečem v kabini tik preden grem k ginekologinji…seveda dam nogavice dol, pa tudi hlačke….imamo pa pri nas nekakšne papirnate copate (za enkratno uporabo), ki jih nataknem in grem potem lepo noter…
mislm….komplicirat o tem, kakšne boste videti v dolgem krilu…haloooo sej niste prišle na modno revijo…..

pr ns greš pa lahko čist normalno v čevlih, štunfih, če češ v klovna napravlen, sam da do ke pride, kar ga zanima :)) jaz grem ponavadi res kar v kikli al pa v dolgi jopi, ker mi ni ravno fajen tm naga stat pa debatirat dokler se na mizo ne vležeš!

lp, lara

Ma, ginekologu/ginekologinji je čist vseen, a prideš v nogavicah al brez, sej ti ne gleda nohtov na nogah 🙂

Wtf… zakaj ne v nogavicah?? Že tako me stalno v noge zebe, ne bom menda pri ginekologu zmrzovala… Prideš pa pač v kiklci, daš žabe in gate dol in to je to. Pravzaprav je pri nas navada, da imaš na nogah copate – premorejo le nagnusne natikače, zato prinesem svoje copate od doma.

čao

Katerim ginekologom pa hodite?!

Lahk koga priporočate relacija maribor – celje?

Hvala

lep dan

Jaz si zraven nesem dolgo majico čez rit in si jo v kabini oblečem. Ja normalno da imam zokne ubute. Poleti pa grem v kikli in natikačih po navadi, takrat grem not bosa, ker tistih copatov, ki so v kabini, ne bi obula!

Ginekologinjo imam v Slov. Bistrici, je pa žal že polno zasedena, tako da ne sprejema več.

ina

Pri mojem prejšnjem ginekologu so bili v slačilnici natikači in kopalni plašč. Se mi zdi, da si že čisto iz higienskih razlogov obuješ zokne, preden stopiš v te natikače. Ali pa prineseš copate s sabo – je pa lažje prinesti zokne. Kopalni plašč se mi je pa tudi vedno zdel v redu rešitev, kljub temu pa sem si oblekla kako daljšo majico – da je čim manj direktnega stika plašča s kožo. Še najbolj prav bi se mi zdelo, da so na razpolago plašči (ali krilca) za enkratno uporabo, papirnati. Ampak to je pa za naše zdravstvo verjetno dosti predrago.

Pri zdajšnjem ginekologu nimajo nič takega, zato vzamem s sabo kako krilo, ki se ne mečka.

Rola, za dobrega ginekologa, ki bi še jemal paciente, žal ne vem.

Pri nas pa majo taka krila za olečt pri ginekologu. Kot nekakšen predpasnik, samo da gre okol in okol,bele barve, pa se zadaj zalepi skupaj. Tam dobiš tudi natikače.

Ina imaš mogoče kakšne informacije za ginekologa tistga tam pri lekarni v Slov. Bistrici?

Hvala.

:))) Moji ginekologinji je tudi vseeno, pa če tudi si v klovna oblečen, samo da pride tja, kamor “mora”! :)))

rola! Jutri ti napišem njegovo telefonsko, kolegica hodi tja in je baje vredu. Jo bom jutri vprašala in ti javim.
ina

Ina zlata si, moja … ti je hvaležna! ahahha (malo heca)

Saj drugač pa itak vem kje je, bom šla kr not se naročit, hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close