z zoknami?!
Mislim, da ti noben ginekolog ne bo težil, če boš šla na stol v nogavicah – ali samostoječih ali pa navadnih kratkih štumfih. Prej te zna opomniti, če boš hotela iti gor v čevljih – če pa imajo posebne papirnate obujke za enkratno uporabo za čevlje, pa tudi to ni problem.
Glede oblačil: če ne nosiš kril (pa tudi pozimi je malo hladno za kikle), je fino, če imaš kako daljšo majico, pulover, jopico do polovice stegen, da ti sega čez “zaklad”, ko hodiš do mize – potem je pa itak vseeno, ko si že enkrat gor…Brez skrbi – za dobrega ginekologa, ki vidi na dan ogromno žensk v taki situaciji je to že ritual in njemu ni nič nerodno in neprijetno, le nam je….:-)))
Alias
jaz vedno vzamem s seboj kavbojsko krilo (do kolen) in se preoblečem v kabini tik preden grem k ginekologinji…seveda dam nogavice dol, pa tudi hlačke….imamo pa pri nas nekakšne papirnate copate (za enkratno uporabo), ki jih nataknem in grem potem lepo noter…
mislm….komplicirat o tem, kakšne boste videti v dolgem krilu…haloooo sej niste prišle na modno revijo…..
Jaz si zraven nesem dolgo majico čez rit in si jo v kabini oblečem. Ja normalno da imam zokne ubute. Poleti pa grem v kikli in natikačih po navadi, takrat grem not bosa, ker tistih copatov, ki so v kabini, ne bi obula!
Ginekologinjo imam v Slov. Bistrici, je pa žal že polno zasedena, tako da ne sprejema več.
ina
Pri mojem prejšnjem ginekologu so bili v slačilnici natikači in kopalni plašč. Se mi zdi, da si že čisto iz higienskih razlogov obuješ zokne, preden stopiš v te natikače. Ali pa prineseš copate s sabo – je pa lažje prinesti zokne. Kopalni plašč se mi je pa tudi vedno zdel v redu rešitev, kljub temu pa sem si oblekla kako daljšo majico – da je čim manj direktnega stika plašča s kožo. Še najbolj prav bi se mi zdelo, da so na razpolago plašči (ali krilca) za enkratno uporabo, papirnati. Ampak to je pa za naše zdravstvo verjetno dosti predrago.
Pri zdajšnjem ginekologu nimajo nič takega, zato vzamem s sabo kako krilo, ki se ne mečka.
Rola, za dobrega ginekologa, ki bi še jemal paciente, žal ne vem.
Forum je zaprt za komentiranje.