Z vlakom v Prago
Z vlakom v Prago sem šel pred leti. Ne priporočam, kljub morda romantičnem vidiku, ki bi nemara koga premamil. Namreč pot traja, zaradi prestopanj, predolgo. Lahko se zgodi, da kakšen vlak zamuja in potem zamudiš prestop na naseldenjga, kar ti podre seveda celotno logistiko potovnja. Avion je sicer hiter, pa vendar še vedno relativno predrag (cca 450,00€) Na koncu ugotoviš, da se že najbolj splača z lastnim ali z rent-a car avtomobilom. Ta izkušnja je stara nekaj let; če se je v vmesnem času kaj izboljšalo, bom zelo vesel novih informacij.
Franci S.
Jaz bi ti pa zadevo priporočala, če niste preveč obremenjeni sčasom, da se vam preveč ne mudi in bi “reskirali” tudi kaj več ćasa preživet na vlaku. za otroke je zanimivo, veliko boljša varijanta kot avtobus, saj je več prostora in se da tudi sprehodit sem in tja. Pa cenejše.
Mi smo šli pred leti v Beograd, res je kar precej dolga pot, na koncu so bili že vsi malo naveličani, ampak če so toliko majhni in postanejo utrujeni, se da tudi kakšno kitico odspat:)
Forum je zaprt za komentiranje.