Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z otrocmi na Kanarske

Z otrocmi na Kanarske

Pozdravljeni vsi,

v ponedeljek odhajamo na Kanarske otoke in sicer greva z otrokoma stara 3 in pol leta ter najmlajša ima 2 leti. Gremo za teden dni v hotel s polpoenzionom in dodtkom pijače. Upam, da se bova zmenila in zamenjala večerjo za kosilo.
Ali ste že bili tam? Kako je? Kaj mislite, kako bo z otrokoma? Upam, da nista premajhna? Malo se bojim leta, ker baje ful piha – imate mogoče izkušnje s tem?
Prosim napišite mi čimveč, kako je tam s hrano, zdravstvom, vremenom, saj močno upam, da se nisva z J….., ker gremo.

Hvala, res hvala.

Za natančnejše informacije si pozabila napisat dva izredno pomembna podatka:
Kako velike brisače imate za na plažo in pa barvo fasade hotela.
Napiši še ta dva manjkajoča podatka, potem bo pa lažje napisat kakšen nasvet.
Le hrabro in drži se- vsi smo z vami.

Bojan

Ne razumem, zakaj te je strah vetra?
Na Kanarskih sem bila večkrat, leti so bili vedno ( tudi pozimi ) mirni, brez zapletov.
Sama imam odrasle otroke, videla pa sem družine, tudi z dojenčki.

Vreme – vedno sončno, redkokdaj dežuje, hrana več kot odlična, vsaj v hotelih, v katerih sva bila.

Z zdravstvom do sedaj nimam osebnih izkušenj, predvidevam pa, da je ob ustreznem zavarovanju vse v redu.

obojan, tvoj email ne razumem – je zajebancija? Hvala.

rosie, najlepša hvala za informacije in spodbudo. Letimo v Lanzarote. Kje pa ste bili vi? A imaš kakšen nasvet? Aja, koliko časa ste pa leteli? Mi gremo iz Bargama.

Nikakor ni za……a.
Podvig na katerega se pripravljate je preresna zadeva, da bi se delal norca.
Vsekakor bom v mislih ves čas z vami in bom stiskal pesti, ka ne bo kaj narobe.
SREČNO !!!!

ma, obojan, daj no.
skmz, na Lanzarotu še nisem bila, pač pa Tenerifu in Gran Canarii.

Let traja 4 do 4,5 ure – z avstrijskih letališč.
Kakšne nasvete pa bi rada?
Kanarci so čisto civiliziran svet, noben bavbav.

Ne vem, kakšna usmeritev, kaj naj nesemo s seboj in kaj bi bilo brez veze nesti s seboj. O hudo 4 ure, sem mislila, da je 3h. Upam, da bodo moji otroci zdržali?! Mislim, da tja letimo direkt 3h in nazaj preko GranCanarie od 16.30 do 23.15 – ful cajta!!!! A voda tam je kul? A moram vzeti kaj posebnega zaradi otrok?
Žal je to za nas res prvič. Upam, da ok.
Hvala rosie za vse nasvete.

Pa saj ni res…
Ne razumem, kako nekateri stalno na forumu druge sprašujejo, če bojo NJIHOVI LASTNI OTROCI sposobni za tako pot in toliko ur vožnje.
Pa kaj ste kdaj z njimi, ali jih samo babicam in vrtcu puščate??????
Le kako naj drugi vedo, kako bodo VAŠI otroci to prenašali, če jih niti sami ne poznate?????

Ma, ne sekiraj se. Če boš ti mirna , bodo tudi otroci.
Na Lanzarote leti morda kakšne pol ure manj, saj je rahlo severno od GC.
Vodo bi jaz kupovala ustekleničeno.

Hvala rosie.

Problem ni pri otrocih, ampak z nami, kajti običajno ne potuejmo imamo pa željo iti tja. Hvala.

In kolk denarja ponavadi neste za taka potovanja? V gotovini mislim?

V gotovini samo nekaj malega, dvigujem tam na bankomatih.

Ne morem, da ne bi, ker so me že ob branju zabolela ušesa: z otrocmi!
Te variante pa še nisem ne videla ne slišala.

Z otroKi, lepo prosim …

PS: Denarja, odkar so bankomati za vsakim vogalom, mi skoraj ne nosimo več s sabo, mogoče kakih 100 evrov.

Hvala vsem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close