Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z možem sva vzela kopalna plašča iz hotela in zdaj sva dobila zahtevo, da jih vrneva

Z možem sva vzela kopalna plašča iz hotela in zdaj sva dobila zahtevo, da jih vrneva

Kakšni plašči, to ni še nič! Midva vsako leto, ko sva v termah, s sabo odneseva plastični ležalnik. Tudi enkrat naju niso ustavili in zdaj imava že nekaj teh ležalnikov doma na vrtu – kako je fajn poleti ležati na njem v senci:-)

Lej, zdj so v lj fajn nove lesene klopce, postrezita si.

Pač nista vedela, ne hodita v hotele, se razume. Kopalni plašči so na posojo, podobno kot brisače. Šola za naslednjič!

Lej, zdj so v lj fajn nove lesene klopce, postrezita si.
[/quote]

Eh, lesene klopce me ne zanimajo, mi je pa strašno všeč tista šoba na bazenu v termah, ki vodi škropi v obliki slapa. Jaz bi to imela v domači kopalnici, ampak ne vem, kako bi se mož tega lotil. Zna biti, da mu je ne bi pustili odnesti, tudi če bi mu uspelo, da to odštraufa.

Mi bomo okna menjali.
V katerem hotelu imajo kvalitetna?

Dj mi sporoč, men pa vrata manjkajo.

Eh, lesene klopce me ne zanimajo, mi je pa strašno všeč tista šoba na bazenu v termah, ki vodi škropi v obliki slapa. Jaz bi to imela v domači kopalnici, ampak ne vem, kako bi se mož tega lotil. Zna biti, da mu je ne bi pustili odnesti, tudi če bi mu uspelo, da to odštraufa.
[/quote]

Si tud hecna, vprašaš jih za izvajalca, njega vprašaš, pol bosta pa že zmogla…

Bereš, preden pišeš?
moj odgovor je bil na ta zgornji komentar:
Po pripovedih prijatelja, ki dela v hotelih, po hotelih največ kradejo Židje. Ni pomembno od kje so, iz katere države, ampak da so po rodu Židje.
Morda mi pa ti znaš pojasniti, kako ugotoviš, da je nekdo po rodu Žid?
[/quote]

Potni list ?

Ne vem kateri bolan idiot je napisal da največ kradejo židi. To sploh ni res.

Seveda, da kopalne plašče ne da noben zastonj.
To je vse v cenihotela že zaračunano, če gre za malo boljš hotel. V tistih ta pocen hotelih, si moraš pa ob bazenu sposojat al pa svojga met.
[/quote]

Nikjer ne zaračunavajo plašče v cenu hotela. Ne kvasi budalaštine…
Mogoče v ceno najema plaščev (tisti ki to kasirajo) …

Res ? Pa misliš da so nadrejeni res tak smotani, da če bi jaz ( ker sem delala kot sobarica ) vzela kopalni plašč, brisače, al CELO POSTELNJINO , da ko bi to odnesla IZ hotela ( ker ko greš delat namreč ne prideš s kufrom ??? ) to nei noben vido ? In da bi lahko gosta obtožla ?

se bom raje nasmejala in vzela tvoj post kot provokacijo ostalim , ki so to menda kdaj res naredli =)

Potni list ?
[/quote]
Potni list izkazuje pripadnost državi. Tista zgoraj pa piše da, ne glede na državo, največ kradejo tisti, ki so po rodu židje.

Seveda se je zdaj potuhnila, ker ne ve, kako razložiti, kako odkriješ, da je nekdo nekaj po rodu.

Potni list izkazuje pripadnost državi. Tista zgoraj pa piše da, ne glede na državo, največ kradejo tisti, ki so po rodu židje.

Seveda se je zdaj potuhnila, ker ne ve, kako razložiti, kako odkriješ, da je nekdo nekaj po rodu.
[/quote]

Židi niso nacija ampak verska skupnost.
Tudi verska pripadnost ne piše v potnem listu.

menda nisi vzela tistih grdih obšlesanih plastičnih?
mi smo imeli srečo, za novo sezono so nabavili tiste lepe udobne lesene ležalnike, pa še bla blazina je bla zraven…. matr so udobni, leto so pa res prav pršli, ko je blo vroče poletje.

[/quote]

Ja saj. In kako potemtakem tisti hotelir iz zgornjega komentarja lahko ugotovi, kdo je Zid kn kdo ne?
Sicer pa, BV, so prestavili temo v mrtev rokav foruma.

[/quote]

So etnično-verska skupnost.

Kako jih prepoznaš? Večinoma imajo zelo prepoznaven in nezamenljiv izgled.

So etnično-verska skupnost.

Kako jih prepoznaš? Večinoma imajo zelo prepoznaven in nezamenljiv izgled.
[/quote]

Oni niso nobena etnična skupnost. Kdo pa ti je to natrosil ?
Kvečjemu velika večina (99%) evropskih in ameriških židov ne vodi porekla iz Izraela
ampak starodnevne Khazarije,ljudstva ki sploh niso bili nikoli židi. Kazari.
To je ugotovil znanstveni inštitut za genetske raziskave iz Tel Aviva da ne bo pomote.
Tvoja vizija židov me spominja na tisto nemško predvojno propagando kako prepoznati žida (velika ušesa,izkrivljen nos ter ustnice). Bedarija.

Oni niso nobena etnična skupnost. Kdo pa ti je to natrosil ?
Kvečjemu velika večina (99%) evropskih in ameriških židov ne vodi porekla iz Izraela
ampak starodnevne Khazarije,ljudstva ki sploh niso bili nikoli židi. Kazari.
To je ugotovil znanstveni inštitut za genetske raziskave iz Tel Aviva da ne bo pomote.
Tvoja vizija židov me spominja na tisto nemško predvojno propagando kako prepoznati žida (velika ušesa,izkrivljen nos ter ustnice). Bedarija.
[/quote]

Seveda so etnična skupnost.
Zakaj ne bi bili?

Jaz ne pišem o oblikah nosu, ampak o izgledu. Frizure, oblačila ipd. imajo zelo prepoznavne in drugačne od drugih.

https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/115251

Jemanje kopalnih plaščev in brisač je kraja.
Sobarice imajo vse pod nadzorom.
Obvestijo recepcijo, ta kontaktiral gosta, da vrne ukradeno. V nasprotnem primeru mu trgajo iz plačilne kartice.

Sparajo zgleda haha

A vrtne palčke tudi zbirata?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close